header

Congreslocatie in Oud-Turnhout

De origineelste congreslocatie in Oud-Turnhout vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Oud-Turnhout!

Congreslocatie in Oud-Turnhout

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Arena de Soeverein

Schrijf review 22.1 km
APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review 22.6 km

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 25.6 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review 31.4 km

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review 31.9 km
Breepark

Breepark

Schrijf review 32 km

No Photo Available

Regus Evoluon bv

Schrijf review 33.7 km

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review 34.4 km
Aristo meeting center Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven

Schrijf review 35.7 km
Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review 36 km
Efteling

Efteling

Schrijf review 37.6 km

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

No Photo Available

Hotel NH Waalwijk

Schrijf review 39.4 km

Het hotel heeft 7 moderne vergaderruimten voor 2 tot 150 personen. We zijn gewend om formele vergaderingen en brunches te organiseren, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeestjes.

Congreslocatie in Oud-Turnhout

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Oud-Turnhout? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Oud-Turnhout (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Oud-Turnhout

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Oud-Turnhout. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Oud-Turnhout. Voor 'congreslocatie Oud-Turnhout' hebben we momenteel 12 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Antwerpen, Evenementenlocaties in Oud-Turnhout, Feestzalen in Oud-Turnhout, Trouwlocaties in Oud-Turnhout, Vergaderzalen in Oud-Turnhout

Filters

Sorteer op afstand

Rond Oud-Turnhout

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties