header

Feestzalen in Oud-Turnhout

De origineelste feestzalen in Oud-Turnhout vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Oud-Turnhout!

Feestzalen in Oud-Turnhout

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 1.3 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 3.3 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 7.2 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

den Eyck

den Eyck

Schrijf review 9.5 km
Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 13.6 km

No Photo Available

Hof Cleyn Mierde

Schrijf review 14.2 km
Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review 14.9 km

No Photo Available

Den Engel - Hotel / Brasserie / Party & Outdoorfun

Schrijf review 15.3 km
Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Schrijf review 16.5 km

De mooie natuur van de stille Kempen biedt een gedroomd decor voor uw events tot 1000 personen.

No Photo Available

Feestzaal den Bakker

Schrijf review 17.5 km

No Photo Available

Den Boskant

Schrijf review 19.4 km
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 19.7 km

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review 19.8 km

Feestzalen in Oud-Turnhout

Op zoek naar een feestzaal in Oud-Turnhout? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle feestzalen in Oud-Turnhout (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Oud-Turnhout

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Oud-Turnhout. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle feestzalen in de buurt van Oud-Turnhout. Voor 'feestzaal Oud-Turnhout' hebben we momenteel 13 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Oud-Turnhout, Evenementenlocaties in Oud-Turnhout, Trouwlocaties in Oud-Turnhout, Vergaderzalen in Oud-Turnhout

Filters

Sorteer op afstand

Rond Oud-Turnhout

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties