header

Alle feestzalen in Oud-Turnhout op een rij

De beste feestzalen in Oud-Turnhout vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke feestzalen in Oud-Turnhout. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Oud-Turnhout

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review Oud-Turnhout (1.3 km)

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (3.3 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (7.2 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

den Eyck

den Eyck

Schrijf review Kasterlee (9.5 km)
Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review Merksplas (13.6 km)

No Photo Available

Hof Cleyn Mierde

Schrijf review Lage Mierde (14.2 km)
Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review Mol (14.9 km)

No Photo Available

Den Engel - Hotel / Brasserie / Party & Outdoorfun

Schrijf review Baarle-Nassau (15.3 km)
Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Schrijf review Mol (16.5 km)

De mooie natuur van de stille Kempen biedt een gedroomd decor voor uw events tot 1000 personen.

No Photo Available

Feestzaal den Bakker

Schrijf review Rijkevorsel (17.5 km)

No Photo Available

Den Boskant

Schrijf review Olen (19.4 km)
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel (19.7 km)

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (19.8 km)

Top feestzalen in Oud-Turnhout

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Oud-Turnhout? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Oud-Turnhout dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Oud-Turnhout

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Oud-Turnhout. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Oud-Turnhout was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Oud-Turnhout, Evenementenlocaties in Oud-Turnhout, Trouwlocaties in Oud-Turnhout, Vergaderzalen in Oud-Turnhout

Jouw feestzaal in Oud-Turnhout toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Oud-Turnhout. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Oud-Turnhout

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties