header

Dagvoorzitter

Zoek je 'dagvoorzitter'? Op eventplanner.be vind je eventbedrijven die dagvoorzitter aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'dagvoorzitter'.
 • Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Cor Spronk als spreker bij BNI Raalte, 5-3-2020

  Ik kende Cor Spronk nog niet, maar zag hem op een bijeenkomst van de BNI in Raalte waar hij was uitgenodigd om zijn ervaringen als ondernemer met onze netwerkclub te delen. We waren er stil van. En dat is bijzonder voor de BNI’ers in Raalte. Cor schetste zijn levensgeschiedenis van boerenzoon tot echte ondernemer met zo’n 340 medewerkers. Ik moet lang nadenken waarom ik het zo bijzonder vond. Er waren veel aspecten die maakten dat ik ademloos luisterde. Ik denk dat ik vooral getriggerd werd door Cor’s moed om kwetsbaar en zichzelf te zijn. Over de eenzaamheid die je voelt als ondernemer, ook in je relatie met je levenspartner. En zijn vertrouwen in mensen. En dat hij van alles wat mis ging alleen zichzelf de schuld gaf (“mijn fout”). Ik ga niet verklappen wat, maar Cor heeft bizarre dingen meegemaakt. Managen, daar houdt hij niet van, en dat heeft hij geweten. Maar Cor kon loslaten en weer opnieuw beginnen. Ondernemen zit in zijn bloed, naar buiten, de boer op, “gaan als een jecco”, zegt-ie dan. Ondernemers, ik zou bijna willen zeggen: lotsverbondenen! Laat je verrassen door het eerlijke verhaal van Cor Spronk.

  Theo Labrujere - BlueGear - 10/03/2020

 • Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Inspirerend presenteren

  Cor heeft de jaarlijkse stakeholdersmeeting van STADronten een boost gegeven.
  Hij heeft ons als STADronten ondersteund tijdens de voorbereidingen van dit evenement. Dat deed hij professioneel en punctueel.
  Tijdens de avond zelf was hij de dagvoorzitter en expert op het gebied van marketing en sponsoring. Cor presenteerde de avond op zijn eigen en inspirerende wijze en gaf zowel de aanwezige ondernemers als STADronten nieuwe en goede inzichten en tips om sponsoring als marketing te zien.
  Zeer geslaagd!

  Danielle Banis - STADronten - 09/03/2020

 • Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Innovatiebootcamp Aeres Hogeschool

  Tijdens de innovatiebootcamp voor de module 'Leren Innoveren in de Agrifoodbusiness' heeft Cor Spronk onze 2e jaars studenten Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness (Aeres Hogeschool) meegenomen op zijn route richting succes. Een route met vallen, maar altijd weer opstaan.
  Bewonderenswaardig en zéér inspirerend. Dankjewel.

  Wilma Van Dalen - Aeres University of Applied Sciences Dronten - 26/02/2020

 • Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Cor Spronk, spreker met boerenverstand

  Lustrum event VeluwePortaal

  Cor was dagvoorzitter op het 10-jarig lustrum event van Veluwe Portaal.
  We hebben van tevoren het draaiboek besproken en Cor heeft zich goed voorbereid. Hij heeft zich verdiept in de sprekers.
  De middag is goed aan elkaar gepraat en Cor heeft de verschillende sprekers geïnterviewd. Heel sterk is dat Cor de bezoekers ook actief betrekt bij het verhaal van de sprekers en ruimte geeft voor vragen. Zijn timemanagement was top!
  Cor creëert een goede sfeer en denkt ook actief mee in de voorbereidingen.

  Ingeborg Lups-Dijkema - Veluwe Portaal - 25/02/2020

Dagvoorzitter

Zoek je 'dagvoorzitter'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Dagvoorzitter: alles op één website

Wij hebben alle info over dagvoorzitter in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als dagvoorzitter, dagvoorzitters, dagvoorzitterschap, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar dagvoorzitter.

Tags: dagvoorzitters, dagvoorzitterschap, ...

Artikels

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties