header

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar 'vrijgezellenfeest'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die vrijgezellenfeest aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Vrijgezellenfeest

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'vrijgezellenfeest'.
 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  Een heel leuke en actieve teambuilding

  Wij waren er met de collega's uit HQ in Belgie en onze filiaal in Rusland, was dus zeker belangrijk dat teambuilding even leuk is voor de Belgische als de Russische collega's. Spy School city game in Brugge was dus een ideale oplossing, met leuke creatieve opdrachten waar je alles online kon volgen (waar je staat tegenover de andere teams en waar de andere teams zich bevinden). Zeker een aanrader dus!

  Anna Klimova - TVH - 12/06/2019

 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  De Mol, Leuven

  Ecco La Luna heeft gezorgd voor een superleuk team event waarvan de positieve vibes nog steeds nazinderen en waarvan de verhalen nog lang zullen meegaan. Een aanrader !

  Mireille WAEYENBERGH - EMERSON PROCESS MANAGEMENT - 11/06/2019

 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  Super Teambuildingsdag!

  We hebben opnieuw, zoals elk jaar, een super dag mogen beleven dankzij het Ecco la Luna Team :)
  Jullie medewerkers zetten hun met vol enthousiasme in om ons keer op keer onvergetelijke momenten te bezorgen.
  De vele verhalen die erna en ja ... zelfs jaren erna nog bovengehaald worden, blijven hilarisch... dankzij jullie natuurlijk!
  Bedankt!

  Nancy Mullie - AZ Groeninge - 11/06/2019

 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  Absoluut top!

  De samenwerking met Ecco La Luna voor de organisatie van ons klantenfeest verliep vanaf het eerste moment gesmeerd. De creatieve input, de pro-actieve benadering, het meedenken, de aangename contacten, de professionaliteit, de fun, de inzet van mensen en middelen, de flexibiliteit,... het was allemaal even hoogstaand en maakte dat het event méér dan geslaagd was. De complimenten van de deelnemers aan het klantenfeest blijven binnenstromen, zo fijn!

  Katelijn Vandenbroucke - Randstad Inhouse Services - 07/06/2019

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar 'vrijgezellenfeest'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst leveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Vrijgezellenfeest: een handig overzicht

Wij hebben alle info over vrijgezellenfeest op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als vrijgezellenfeest, vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeestje, vrijgezellen feesten, vrijgezellen feestjes, workshops vrijgezellenfeest, tips vrijgezellenfeest, vrijgezellen, vrijgezellenfeestjes, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar vrijgezellenfeest.

Tags: vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeestje, vrijgezellen feesten, vrijgezellen feestjes, workshops vrijgezellenfeest, tips vrijgezellenfeest, vrijgezellen, vrijgezellenfeestjes, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!