Aed Huren

Op zoek naar 'aed huren'? In onze database vind je alle leveranciers die aed huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'aed huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 30 reviews over bedrijven in de categorie 'aed huren'.

AMS medical team

AMS medical team

Professionele dienstverlening waar je altijd op kan rekenen.

|Chris Nijs (Jivana)|16/06/2022

Het is altijd fijn om samen te werken met AMS.
AMS is een professioneel en geolied team, dat op elk moment van ons event met de nodige goede zorgen ter beschikking staat, zelf tijdens de nacht.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Vrije cross

|Kathy De Nys (Cross Zwijnaarde)|18/05/2022

Zeer aangename, vlotte en correcte samenwerking met FEMS.
De interventie werd heel professioneel uitgevoerd.
We zullen zeker nog verder samenwerken in de toekomst.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Ehbo

|Chiro Oostakker (Chiro Oostakker)|08/05/2022

Correcte organisatie die weet met wat ze bezig is. Goede apparatuur en correcte prijs. Zeker en vast aan te raden!

AMS medical team

AMS medical team

De beste EHBO die we in 19 editie gehad hebben.

|Jef Cumps (Powell Party)|18/11/2021

De EHBO ploeg was ruim op tijd aanwezig en was zeer vriendelijk. De mensen waren zeer professioneel en we konden ons geen betere hulp inbeelden.

Aed Huren

Op zoek naar 'aed huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 4 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Aed huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor aed huren in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als aed huren, aed, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar aed huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: aed, ...

Artikels

Jouw bedrijfsevent bij AED Studios

Jouw bedrijfsevent bij AED Studios

Vaak wordt gedacht dat AED Studios enkel gebruikt worden voor tv- en filmproducties. Grote shows als So You Think You Can Dance, Belgium's Got Talent, ... worden er inderdaad opgenomen. Maar voor bedrijfsevents is het een perfecte uitvalsbasis.

Indrukwekkend event bij AED Studios

Indrukwekkend event bij AED Studios

Eind december vond de Christmas Party van Sthree plaats in Studio 12 bij AED Studios te Lint. Niet zo maar een feestje... de foto spreekt voor zich.

De metamorfose van AED Studios

De metamorfose van AED Studios

2015 werd een topjaar voor AED Studios in Lint. Het grootste mediacenter van de Benelux haalde een aantal topproducties binnen en zag de bezettingsgraad van de site sterk stijgen.

Customer Nights AED - het AV-evenement van het jaar

Customer Nights AED - het AV-evenement van het jaar

AED group, de solutions provider voor AV-professionals, houdt naar jaarlijkse gewoonte zijn Customer Nights. Het event gaat dit jaar door op 10 en 11 december 2014.

AED Studios - de locatie voor jouw creatie

AED Studios - de locatie voor jouw creatie

Op 1/10 nam AED group de gebouwen van het Eurocam Media Center over en werd de infrastructuur omgedoopt tot AED Studios. 16 flexibele en multifunctionele studio's.

AED group viert 30 jaar met groots verjaardagsfeest

AED group viert 30 jaar met groots verjaardagsfeest

AED group bestaat 30 jaar en dat ging niet onopgemerkt voorbij. 1.300 professionals uit de audiovisuele sector vierden de verjaardag begin december in de AED Studios in Lint met een spectaculaire geluid-, licht- en videoshow.

Sterke start voor Studio 3 bij AED

Sterke start voor Studio 3 bij AED

Eind september 2016 opende Studio 3 bij AED Studios in Lint. De black box ruimte van 550m2 werd volledig ingericht als multifunctionele event- en concertzaal en wordt uitgebaat door Jan Kerckhofs, een 27-jarige muzikant uit Edegem.

AED Studios en Belgocatering bundelen evenementenexpertise

AED Studios en Belgocatering bundelen evenementenexpertise

"Een feest zonder taart, is een vergadering", wist een vermaarde chef. Hoe spectaculair ook de feestlocatie - en spectaculaire locaties zijn de studio's van AED beslist - een memorabel feest behoeft heerlijke gerechten.

5de editie Customer Night AED group België

5de editie Customer Night AED group België

Het hoofdkwartier van AED group, 'solutions provider' voor de AV-professional met vestigingen in Europa, houdt naar jaarlijkse gewoonte zijn Customer Night.

AED Second Hand Sunday: de koopbeurs voor tweedehands audiovisueel materiaal

AED Second Hand Sunday: de koopbeurs voor tweedehands audiovisueel materiaal

Op zondag 27 september vindt de jaarlijkse editie van 'Second Hand Sunday' plaats bij AED group in Willebroek. Op deze beurs kun je tweedehands professioneel audiovisueel materiaal kopen: licht- en geluidstafels, speakers, versterkers, trussen, ...