Great Gatsby Themafeest

Op zoek naar 'great gatsby themafeest'? In onze database vind je alle leveranciers die great gatsby themafeest aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'great gatsby themafeest'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'great gatsby themafeest'.
 • Decoratiehuren

  Decoratiehuren

  Prima resultaat!

  Bij Brussels Airlines hebben we al meerdere keren samengewerkt met Tom en zijn team, en het resultaat was steeds dik in orde! Heel originele en kwaliteitsvolle decoratie, perfect service zowel qua levering, set-up als qua afbraak en supervriendelijke mensen om mee samen te werken. Wij zijn niet de makkelijkste klant en last minute wijzigingen zijn meer regel dan uitzondering, maar de flexibiliteit en klantgerichtheid van dit team zijn echt uitmuntend! Ook de reacties van de collega's op de decoratie bij verschillende evenementen zijn telkens heel positief, met enkele artikelen kunnen ze echt een sfeer scheppen. Bravo!

  Ilse Verhelst - Brussels Airlines - 22/02/2021

 • Decoratiehuren

  Decoratiehuren

  Meesters in eventdecoratie

  De loods van Tom was voor ons een openbaring: we vonden er werkelijk ALLES om ons personeelsfeest voor 500 collega's in Kinepolis Antwerpen aan te kleden. Daarop volgde een super aangename samenwerking. Hun service was top!

  Freya Janssen - Wit-Gele Kruis van Antwerpen - 22/02/2021

 • Decoratiehuren

  Decoratiehuren

  Mooie decoratie + goede service

  We werkten samen met Decoratiehuren voor de winterse inrichting van het marktplein in Geel. De reacties van bezoekers waren heel positief. Leuke decoratie, met veel mogelijkheden. Ook zeer tevreden over de samenwerking, wat betreft geleverde service en nakomen van de afspraken. Stad Geel.

  Jochen Vandeven - vzw Geel Centrum - 22/02/2021

 • Decoratiehuren

  Decoratiehuren

  Origineel materiaal & fijne samenwerking!

  Wij werken regelmatig samen vooral op basis van hun thematisch uitgewerkte raketten als originele inhoud ervan!
  Over de jaren heen, altijd een fijne samenwerking die kost-efficient gerund wordt.

  Xavier Daeseleire - Kosmopolitan - 21/02/2021

Great Gatsby Themafeest

Zoek je naar 'great gatsby themafeest' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 3 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Great gatsby themafeest: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor great gatsby themafeest op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als great gatsby themafeest, great gatsby, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar great gatsby themafeest. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: great gatsby, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties