Stalen Rijplaten Huren

Op zoek naar 'stalen rijplaten huren'? In onze database vind je alle leveranciers die stalen rijplaten huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'stalen rijplaten huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'stalen rijplaten huren'.
 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Professionele aanpak.

  Professionele aanpak van fase1 tem oplevering. Vlotte communicatie en meedenkend in elk project.
  Duidelijke afspraken en correcte prijzen.
  Zeer goed en flexibel personeel op de werkvloer.

  Philippe Fontana - Atmosphere- Architects - 23/09/2020

 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Trekker trek Bazel

  Reeds jaren een goede vlotte samenwerking met Stalen Rijplaten. Goede service!

  Lieve Stuer - Trekker trek Bazel - 22/09/2020

 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Perfecte service

  Al jaren doen wij beroep op stalenrijplaten.be voor onze events.
  Ze denken mee en helpen de beste oplossing zoeken, zeer stipte opvolging en levering. Nog nooit problemen mee gehad. Aanrader.

  Kelly De Pourcq - Willy Naessens Group - 22/09/2020

 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Huur stalen rijplaten event - Brussel

  Voor de bekerfinale van Club Brugge enkele jaren terug, plaatsten we een VIP-tent in de tuin van een kasteeldomein. Dit domein was behoorlijk moerassig en we wilden het grasveld uiteraard zoveel als mogelijk beschermen.
  Ik bracht de mensen van Stalenrijplaten.be in contact met de conciërge van het domein en we hadden per telefoon overleg over hoe we het precies wilden. Ik kon spijtig genoeg niet bij deze meeting aanwezig zijn, maar dit was geen enkel probleem in de communicatie en alles werd grondig per telefoon besproken. Na hun site visit kreeg ik een plattegrond doorgestuurd met hoe ze de rijplaten gingen leggen. Zo konden we, indien nodig, nog aanpassen als het moest.
  Alles werd geleverd en opgehaald op de vooraf afgesproken tijdstippen. De tentenbouwer, leveranciers (meubilair, catering etc.) hebben van deze rijweg kunnen gebruik maken en nadien was er geen enkele schade aan het terrein. Een uiterst tevreden klant dus!

  Matthias Misplon - Club Brugge - 21/09/2020

Stalen Rijplaten Huren

Op zoek naar 'stalen rijplaten huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 2 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Stalen rijplaten huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor stalen rijplaten huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als stalen rijplaten huren, stalen rijplaten, stalen rijplaten verhuur, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar stalen rijplaten huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: stalen rijplaten, stalen rijplaten verhuur, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties