Rijplaten Huren

Op zoek naar 'rijplaten huren'? In onze database vind je alle leveranciers die rijplaten huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'rijplaten huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'rijplaten huren'.

Stalenrijplaten.be

Stalenrijplaten.be

Professionele aanpak.

|Philippe Fontana (Atmosphere- Architects)|23/09/2020

Professionele aanpak van fase1 tem oplevering. Vlotte communicatie en meedenkend in elk project.
Duidelijke afspraken en correcte prijzen.
Zeer goed en flexibel personeel op de werkvloer.

Stalenrijplaten.be

Stalenrijplaten.be

Trekker trek Bazel

|Lieve Stuer (Trekker trek Bazel)|22/09/2020

Reeds jaren een goede vlotte samenwerking met Stalen Rijplaten. Goede service!

Stalenrijplaten.be

Stalenrijplaten.be

Perfecte service

|Kelly De Pourcq (Willy Naessens Group)|22/09/2020

Al jaren doen wij beroep op stalenrijplaten.be voor onze events.
Ze denken mee en helpen de beste oplossing zoeken, zeer stipte opvolging en levering. Nog nooit problemen mee gehad. Aanrader.

Stalenrijplaten.be

Stalenrijplaten.be

Huur stalen rijplaten event - Brussel

|Matthias Misplon (Club Brugge)|21/09/2020

Voor de bekerfinale van Club Brugge enkele jaren terug, plaatsten we een VIP-tent in de tuin van een kasteeldomein. Dit domein was behoorlijk moerassig en we wilden het grasveld uiteraard zoveel als mogelijk beschermen.
Ik bracht de mensen van Stalenrijplaten.be in contact met de conciërge van het domein en we hadden per telefoon overleg over hoe we het precies wilden. Ik kon spijtig genoeg niet bij deze meeting aanwezig zijn, maar dit was geen enkel probleem in de communicatie en alles werd grondig per telefoon besproken. Na hun site visit kreeg ik een plattegrond doorgestuurd met hoe ze de rijplaten gingen leggen. Zo konden we, indien nodig, nog aanpassen als het moest.
Alles werd geleverd en opgehaald op de vooraf afgesproken tijdstippen. De tentenbouwer, leveranciers (meubilair, catering etc.) hebben van deze rijweg kunnen gebruik maken en nadien was er geen enkele schade aan het terrein. Een uiterst tevreden klant dus!

Rijplaten Huren

Op zoek naar 'rijplaten huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 5 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Rijplaten huren: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor rijplaten huren op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als rijplaten huren, rijplaten, rijplaten verhuur, festival rijplaten, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar rijplaten huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: rijplaten, rijplaten verhuur, festival rijplaten, ...

Artikels

Trekker-oplegger op afstandsbediening legt razendsnel rijplaten

Trekker-oplegger op afstandsbediening legt razendsnel rijplaten

Het leggen van stalen en kunststoffen rijplaten op evenementen is een intensieve klus. Stalenrijplaten.be innoveert en maakt het proces met een trekker-oplegger op afstandsbediening sneller, veiliger en ergonomischer.

Organisatoren willen geld voor extra GSM masten

Organisatoren willen geld voor extra GSM masten

De organisatie van Tomorrowland wil GSM operatoren per antenne een kost van 2.000 euro aanrekent. De mobiele operatoren vinden dat onaanvaardbaar.