header

Kunststof Rijplaten Huren

Zoek je 'kunststof rijplaten huren'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die kunststof rijplaten huren aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'kunststof rijplaten huren'.
 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Professionele aanpak.

  Professionele aanpak van fase1 tem oplevering. Vlotte communicatie en meedenkend in elk project.
  Duidelijke afspraken en correcte prijzen.
  Zeer goed en flexibel personeel op de werkvloer.

  Philippe Fontana - Atmosphere- Architects - 23/09/2020

 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Trekker trek Bazel

  Reeds jaren een goede vlotte samenwerking met Stalen Rijplaten. Goede service!

  Lieve Stuer - Trekker trek Bazel - 22/09/2020

 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Perfecte service

  Al jaren doen wij beroep op stalenrijplaten.be voor onze events.
  Ze denken mee en helpen de beste oplossing zoeken, zeer stipte opvolging en levering. Nog nooit problemen mee gehad. Aanrader.

  Kelly De Pourcq - Willy Naessens Group - 22/09/2020

 • Stalenrijplaten.be

  Stalenrijplaten.be

  Huur stalen rijplaten event - Brussel

  Voor de bekerfinale van Club Brugge enkele jaren terug, plaatsten we een VIP-tent in de tuin van een kasteeldomein. Dit domein was behoorlijk moerassig en we wilden het grasveld uiteraard zoveel als mogelijk beschermen.
  Ik bracht de mensen van Stalenrijplaten.be in contact met de conciërge van het domein en we hadden per telefoon overleg over hoe we het precies wilden. Ik kon spijtig genoeg niet bij deze meeting aanwezig zijn, maar dit was geen enkel probleem in de communicatie en alles werd grondig per telefoon besproken. Na hun site visit kreeg ik een plattegrond doorgestuurd met hoe ze de rijplaten gingen leggen. Zo konden we, indien nodig, nog aanpassen als het moest.
  Alles werd geleverd en opgehaald op de vooraf afgesproken tijdstippen. De tentenbouwer, leveranciers (meubilair, catering etc.) hebben van deze rijweg kunnen gebruik maken en nadien was er geen enkele schade aan het terrein. Een uiterst tevreden klant dus!

  Matthias Misplon - Club Brugge - 21/09/2020

Kunststof Rijplaten Huren

Op zoek naar 'kunststof rijplaten huren'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Kunststof rijplaten huren: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van kunststof rijplaten huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als kunststof rijplaten huren, kunststof rijplaten, kunststof rijplaten verhuur, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar kunststof rijplaten huren.

Tags: kunststof rijplaten, kunststof rijplaten verhuur, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties