Event Agency

Op zoek naar 'event agency'? In onze database vind je alle leveranciers die event agency aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'event agency'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

New Balls Please bvba

New Balls Please bvba

Schrijf review Gent

Michel, Valérie en Stein blazen een nieuwe wind in uw richting en die van uw doelgroep. Full service MICE bureau met 45 jaar ervaring. Ons team denkt in oplossingen, groot of klein.

Lapin Quotidien

Lapin Quotidien

Schrijf review Knokke-Heist

Als full service evenementenbureau staan wij borg voor een uitgekiende mix van topkwaliteit, creativiteit en budgettaire efficiëntie. U kan bij ons terecht voor de volledige organisatie van zowel corporate events als privé-evenementen.

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Schrijf review Antwerpen

Waar een ander event agency stopt, komt Creative Star pas goed op dreef voor het organiseren van uw incentive reis, corporate event, teambuilding, personeelsfeest, het charteren van een privéjet, enz.

Creationz

Creationz

Schrijf review Keerbergen

Wij zijn een full-service evenementenbureau, dat organiseert met passie, knowhow en strategie. We creëren een unieke en vooral creatieve toegevoegde waarde voor kleine, middelgrote en grote bedrijfs- of B2B-evenementen, expo’s, beurzen, lanceringen enz...

Festor

Festor

4 reviews Kortrijk

Wij zijn een event management & productie studio. We produceren evenementen, maar bovenal creëren we evenementen met betekenis.

No Photo Available

GP Strategies Netherlands

Schrijf review Hoofddorp

GP Strategies Netherlands werkt wereldwijd voor veel Fortune 500-bedrijven en is DE experts op het gebied van evenementenplanning, evenementenmarketing en -coördinatie en logistiek.

No Photo Available

DDMC nv

Schrijf review Vorst

No Photo Available

Noticed Communicatiebureau

Schrijf review Lier

Wij zijn een full-service communicatiebureau dat gelooft dat de reputatie van onze klanten veel belangrijker is dan die van onszelf. Als we communiceren, communiceren we voor onze klanten en niet voor onszelf.

EverPresent Events

EverPresent Events

Schrijf review Sint-Genesius-Rode

EverPresent is een jong eventbureau van professionals met jarenlange ervaring in de event- en audiovisuele wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke evenementen en creatieve videoproducties waarbij beleving centraal staat.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'event agency'.

Festor

Festor

Personeelsfeest

|Bart Vdp (Vancompernolle-Ryckoort NV)|09/08/2022

Om de vakantie goed in te zetten, vroeg ik Festor om een personeelsfeest te organiseren. De communicatie en organisatie verliep top. Wij hoefden daar niet mee bezig te zijn.
De dag zelf verliep zeer vlot en het personeel heeft er enorm van genoten. Toen ik de dag erna aankwam was alles al opgekuist. Top Service dus!

Festor

Festor

Bedankt, Festor!

|Jotte Mallisse (Zoomers BV)|05/08/2022

Van begin tot einde verliep onze samenwerking zeer vlot. Dankzij Oole konden we tijdens ons feest ten volle genieten. Merci!

Festor

Festor

Events met een verhaal

|Anjo Wychuyse (Remes)|04/08/2022

Hun energie en creativiteit is bijna aanstekelijk, wat het werken met Festor tot een ervaring op zich maakt. U kunt bij hen terecht voor elk soort evenement. Van groot tot klein, van uiterst thematisch tot professioneel en uniek. Wij bevelen Festor met hun enthousiaste Festive Creators enorm aan!

Festor

Festor

Zeer verzorgde service!

|Egon Gevaert (Storything)|04/08/2022

Festor leverde een topservice! Alles zeer goed uitgewerkt en verzorgd.

Event Agency

Zoek je naar 'event agency' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 9 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Event agency: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor event agency in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als event agency, agency, fullservice agency, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar event agency. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: agency, fullservice agency, ...

Artikels

Column: Wanneer ben je een Event Agency?

Column: Wanneer ben je een Event Agency?

Weet je zelf nog waar je voor staat? Wie ben ik? Bij het bordspel is het zo eenvoudig dat je, gewoon door de juiste vragen te stellen, de niet passende bordjes kan elimineren om te weten te komen wie en wat je bent.

Beste Event Agency ter wereld: Xsaga

Beste Event Agency ter wereld: Xsaga

Met een indrukwekkende lijst awards in verschillende categorieën werd het Nederlandse evenementenbureau Xsaga uitgeroepen tot 'Best Event Agency 2018' tijdens de 8ste Global Event Awards. Het Belgische Fast Forward Events kon op twee mooie overwinningen rekenen.

BEA World Awards 2019: 7x België, 1x Nederland en The Oval Office beste eventbureau

BEA World Awards 2019: 7x België, 1x Nederland en The Oval Office beste eventbureau

Tijdens de slotceremonie van The International Festival of Events and Live Communication (BEA World) werd The Oval Office bekroond tot Best World Event Agency. Verder gingen 7 BEA Grand Prix Awards naar Belgische inzendingen en 1 naar Nederland.

6 finalisten uit België en Nederland op de wereldwijde Event Awards

6 finalisten uit België en Nederland op de wereldwijde Event Awards

De internationale Eventex Awards kondigde de finalisten aan in de 6e jaarlijkse editie van de wedstrijd. Er bleven 19 categorieën over na de evaluatie door de jury, die bestaat uit 34 internationale evenementendeskundigen.

Winnaars Global Event Awards 2016 bekend

Winnaars Global Event Awards 2016 bekend

De winnaars in de 6e editie van de Global Event Awards zijn bekend! Ze komen uit het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Finland, België, Nederland, Rusland, Polen, India en Australië.

De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017

De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017

De winnaar van de Best Event Awards is een creatief en opmerkelijk evenement uit Nederland, terwijl de Iconic Event Award naar Filmmaster Events & SRCOM (Italië) gaat voor de Rio 2016 Openingsceremonie.

Geen rem op creativiteit evenementen

Geen rem op creativiteit evenementen

AED Studios in Lint staat in 2017 volop in de belangstelling. Niet alleen starten er de opnames van de internationale filmproductie 'Kursk', ook voor corporate events draait het multimedia complex op volle toeren.

BOE International lanceert helpdesk voor Nederlandse event-professionals

BOE International lanceert helpdesk voor Nederlandse event-professionals

Speciaal voor de Nederlandse event-professional die kansen wil creëren in Duitsland lanceert BOE International een speciale helpdesk.

19 futuristische thema's voor jouw volgende evenement

19 futuristische thema's voor jouw volgende evenement

Uitzonderlijke evenementen zijn als een leuk boek dat je niet opzij kunnen zetten. Evenementen die bij blijven dompelen je volledig onder. Het creëren van een dergelijke ervaring maakt het verschil.

15 prachtige podium settings om mee uit te pakken

15 prachtige podium settings om mee uit te pakken

Het podium is waar alle actie gebeurt op een evenement. Belangrijke experts, inspirerende sprekers, ... komen er samen om hun kennis met het publiek te delen. Het is ook de plek voor spetterende acts, debatten, ...