Industriele Evenementenlocatie

Zoek je een industriele evenementenlocatie om te huren? In onze database vind je alle locaties die industriele evenementenlocatie verhuren. Lees de talrijke reviews van de beste 'industriele evenementenlocatie. Laat je inspireren en ontdek de eventlocatie voor jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Industriele Evenementenlocatie

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review Rotterdam

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Schrijf review Antwerpen

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

STRND

STRND

4 reviews Breda

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

De Broodfabriek

De Broodfabriek

Schrijf review Rijswijk

De Broodfabriek Expo & Eventcenter is een verrassende aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad.

Hangaar2

Hangaar2

Schrijf review Katwijk

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

SugarCity Events

SugarCity Events

Schrijf review Halfweg

SugarCity Events is dé evenementenlocatie van nu. Industrieel en rauw zoals de voormalige Suikerfabriek uit 1863, maar door het gedetailleerde industriële decor ook sfeervol.

Event Lounge

Event Lounge

Schrijf review Brussel

Event Lounge biedt een uniek en modern decor voor al uw evenementen van 50 tot 1150 gasten. Volledig vernieuwd, de ruime ontvangstruimte baadt in daglicht. Met het vallen van de avond wordt ook de sfeer van de ruimte aangepast.

Barcelo

Barcelo

Schrijf review Roeselare

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest.

Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn

Schrijf review Amersfoort
Mauritskazerne

Mauritskazerne

Schrijf review
Het Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis

Schrijf review Amersfoort
Maassilo

Maassilo

Schrijf review Rotterdam
DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique Evenementenlocatie

Schrijf review Utrecht
MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

Schrijf review Vianen
Fabrieksuitje

Fabrieksuitje

3 reviews Zwolle
Thor Central

Thor Central

Schrijf review Genk
RDM Loft

RDM Loft

Schrijf review Rotterdam
DOK Amsterdam

DOK Amsterdam

Schrijf review Amsterdam
Kunstfort bij Vijfhuizen

Kunstfort bij Vijfhuizen

Schrijf review Haarlemmermeer
Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals
Dutch Innovation Factory

Dutch Innovation Factory

Schrijf review Zoetermeer
Boompjes

Boompjes

Schrijf review Rotterdam
De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse
VergaderFactory

VergaderFactory

Schrijf review Zoetermeer
Tour & Taxis

Tour & Taxis

Schrijf review Brussel
Kromhouthal

Kromhouthal

Schrijf review Amsterdam
Silo Brussels the Signature Venue

Silo Brussels the Signature Venue

Schrijf review Brussel
Hangar 43

Hangar 43

Schrijf review Baasrode
Wagenoord

Wagenoord

Schrijf review Mechelen
Fabriekspand

Fabriekspand

Schrijf review Roeselare

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.35/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'industriele evenementenlocatie'.
 • STRND

  STRND

  Erg goede en betrouwbare organisatie

  We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.

  Larissa van Ommen - NFI - 03/10/2019

 • STRND

  STRND

  Multifunctionele Event Locatie

  Ons bedrijfsevent in Strand Binnen was zeer geslaagd, niet alleen de locatie is mooi en ook flexibel te in te delen, ook het aanwezige personeel is zeer hulpvaardig en enthousiast.
  Niets is teveel voor hen en zijn gedurende de dag altijd bereid om even te helpen, ad hoc wijzigingen in tijden programma waren geen probleem.
  Mede dankzij hen is dit voor ons een geslaagd event geweest en een locatie waar we zeker nogmaals naar terugkeren.
  Een aanrader dus!

  Leon Hordijk - A Brand New Day - 16/04/2018

 • STRND

  STRND

  Strand Binnen: veelzijdige locatie

  Wij hebben bij Strand Binnen een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 200 mensen. Het gevarieerde aanbod van ruimtes maakte uiteenlopende programma-onderdelen mogelijk. Van sprekers tot ludieke spelactiviteiten. Tijdens de dag was er een vast aanspreekpunt waarmee snel overlegd kon worden, waardoor de dag heel soepel verlopen is.

  Wilma Verhofdstad - ING Nederland - 04/04/2018

 • STRND

  STRND

  HR event Danone

  Beste team Strand Binnen,
  Namens de HR afdeling van Danone, Nutricia willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit.
  Jullie hebben zeer goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft zeker geholpen aan de sfeer. (Lees: enthousiast, behulpzaam, met een glimlach te werk gaan etc.)
  Over het eten was iedereen ook dik tevreden. Meer dan genoeg voor iedereen, ook hierin ben ik goed geadviseerd.
  Jullie wijze van creativeit, attentie op kleine details en service maakt dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.

  Melina Dixon - Danone - 09/02/2018

Industriele Evenementenlocatie

Op zoek naar een industriele evenementenlocatie? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je onmiddellijk een industriele evenementenlocatie. Er is enorm veel keuze, zoals je ziet. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Industriele evenementenlocatie huren - onze tips

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een industriele evenementenlocatie. Nu is er een betere oplossing. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van iedereen die een industriele evenementenlocatie aanbiedt. Voor 'industriele evenementenlocatie' hebben we momenteel 34 alternatieven.

Industriele evenementenlocatie, industriële locatie, industriele eventlocatie, industrieele eventlocatie, industriele evenementenlocatie in brussel, fabriekspand, industriele zaal, ... wat je ook zoekt, je kun steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kun je zelf een zaal in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw industriele evenementenlocatie in de kijker.

Tags: industriële locatie, industriele eventlocatie, industrieele eventlocatie, industriele evenementenlocatie in brussel, fabriekspand, industriele zaal, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties