Vloerbedekking Beurzen

Op zoek naar 'vloerbedekking beurzen'? In onze database vind je alle leveranciers die vloerbedekking beurzen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'vloerbedekking beurzen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Vloerbedekking Beurzen

Zoek je naar 'vloerbedekking beurzen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 5 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Vloerbedekking beurzen: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor vloerbedekking beurzen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als vloerbedekking beurzen, beursvloer, beursvloeren, beursstandvloer, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar vloerbedekking beurzen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: beursvloer, beursvloeren, beursstandvloer, ...

Artikels

EventSummit: Beursvloer vol! 520 exposanten

EventSummit: Beursvloer vol! 520 exposanten

EventSummit viert op 15 februari haar 10-jarig jubileum met een uitverkochte beursvloer. Maar liefst 520 mooie bedrijven uit onze branche staan klaar om de naar verwachting 5.000 bezoekers te ontvangen.

Gratis tickets Festivak

Gratis tickets Festivak

Zowel de beursvloer als het lezingenprogramma van Festivak kun je helemaal gratis bezoeken. Het enige wat je hoeft te doen is je vooraf registreren. Waar wacht je nog op?

Ontdek de standhouders van Festivak 2016

Ontdek de standhouders van Festivak 2016

Een succesvol beursbezoek begint bij een goede voorbereiding. Ontdek nu al welke bedrijven je op de Festivak beursvloer zal aantreffen en maak je short-list met stands die je zeker niet wil missen.

5.200 bezoekers op 19e editie Festivak

5.200 bezoekers op 19e editie Festivak

OGZ, organisator van Festivak, kijkt terug op een succesvolle 19e editie in de Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden er hun producten en/of diensten.

Exclusief: Festivak kondigt eerste sprekers aan

Exclusief: Festivak kondigt eerste sprekers aan

Op 6 & 7 november vindt de 24e editie plaats van Festivak. Naast een indrukwekkende beursvloer biedt de beurs een uitgebreid inhoudelijk programma aan.

Uniek beursterras op Festivak

Uniek beursterras op Festivak

Festivak presenteert dit jaar een uniek horecaplein midden op de beursvloer. In samenwerking met verschillende partners, ontvouwt zich een inspirerende en creatieve horeca-omgeving verhoogd op pontons. Een echte beleving.

Leer succesvol social media inzetten tijdens Festivak

Leer succesvol social media inzetten tijdens Festivak

Op 25 en 26 november zal de 19e editie van Festivak plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. Naast een uitgebreide beursvloer waar exposanten de laatste noviteiten tonen, vindt er ook een inhoudelijk programma plaats.

Ultieme tip voor een geslaagd event op #event16

Ultieme tip voor een geslaagd event op #event16

Op de beursvloer van event16 ging Kevin op zoek naar de 'ultieme tip' voor een geslaagd event. De antwoorden van standhouders en bezoekers bundelden we in deze compilatie.

Wat kan je als organisator leren van 100 jaar 'Groote Oorlog'?

Wat kan je als organisator leren van 100 jaar 'Groote Oorlog'?

Lea Winkeler sprak op de Festivak over haar rol als projectleider van 100 jaar 'Groote Oorlog'. Voor onze camera gaf ze op de beursvloer 5 concrete tips.

Febelux en B-ESA op Festivak 2018

Febelux en B-ESA op Festivak 2018

Vakverenigingen Febelux en B-ESA hosten tijdens Festivak 2018, dat plaatsvindt op 7 en 8 november 2018 in de Nekkerhal in Mechelen, een eigen plein: 'Bazaar Belge'.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties