Masker

Op zoek naar 'masker'? In onze database vind je alle leveranciers die masker aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'masker'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Masker

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Kledingverhuur de bonte koe

Schrijf review Ruinerwold

Mariska Kledingverhuur, verhuur van kleding voor toneel, theater, cabaret, evenementen, etc. Met eigen atelier. Tevens verkoop van feestartikelen en carnavalskleding. Zeer ruime collectie mascottekostuums op voorraad voor verhuur en verkoop.

Tentacle Studio

Tentacle Studio

Schrijf review Aalsmeer

Tentacle Studio hebben meer dan 20 jaar professionele ervaring in het maken van unieke kostuums, rekwisieten, promotiepakken, mascottes en ingenieuze decors. Alles is op maat en naar wens gemaakt.

No Photo Available

Festival Shop nv

Schrijf review Scherpenheuvel

Verkoop en verhuur van toneelkostuums, carnavalkostuums, folklorekostuums, showkostuums, galakostuums, feestartikelen, fopartikelen, vuurwerk, make-up en decoratiematerialen.

No Photo Available

Koorn & Co feestartikelen

Schrijf review Rotterdam

KOORN & CO FEESTARTIKELEN is een feestwinkel met een zeer groot assortiment aan feestartikelen. Slingers, metallic ballonnen, Qualatex ballonnen, helium ballonnen, feestkleding maar ook wegwerp servies, pruiken, maskers, hoeden, feestneuzen, fopartikelen.

No Photo Available

Louis Wittenburg

Schrijf review Amsterdam

Louis Wittenburg is een van de oudste feestwinkels van Amsterdam [sinds 1901]. Door eigen import kunnen wij u voor elke gelegenheid een breed assortiment bieden: Halloween-artikelen, Kostuums, Pruiken, Ballonnen, Slingers, Fopartikelen, Maskers, Hoeden,..

Masker

Op zoek naar 'masker' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst 5 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Masker: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor masker in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als masker, maskers, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar masker. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: maskers, ...

Artikels

Column: Liever geen leuke dag

Column: Liever geen leuke dag

Entertainment is één van de meest misbruikte woorden in onze branche, energizers één van de meest willekeurig ingezette middelen. Ik wil maar al te graag af van die verplichting 'dat het wel leuk moet worden'.

JADA events blikt vooruit

JADA events blikt vooruit

Heb jij ook zo genoten van de zonnige zomer? Misschien ben je zelfs wat teleurgesteld dat deze langzaamaan op z'n einde loopt? JADA events niet!

Geursensatie voor bezoekers van Ahoy Rotterdam

Geursensatie voor bezoekers van Ahoy Rotterdam

Steeds meer zijn mensen op zoek naar een totaalbeleving. Evenementen springen hierop in door alle zintuigen van hun bezoekers te prikkelen. De ogen, de oren en ook de neus worden ingezet om deze totaalbeleving te creëren.

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

"Theaters, concertzalen en congreshallen kunnen nu al veilig open. Zonder afstandsregels, maar met verplichte coronatesten." Dat concluderen onderzoekers van Fieldlab Evenementen.

Soepelere Belgische coronamaatregelen voor evenementen moeten meer vertrouwen geven

Soepelere Belgische coronamaatregelen voor evenementen moeten meer vertrouwen geven

Dit zijn de beslissingen die impact hebben op evenementen, trouwfeesten, ...

Amper 12% medewerkers écht geëngageerd

Amper 12% medewerkers écht geëngageerd

Slechts 12% van de werknemers blijkt echt geëngageerd te zijn. En dat is in de evenementensector niet anders. Een probleem dat volgens Ann Baeke aangepakt kan worden met een nieuwe manier van leidinggeven.

Column: Over VZW's en nachtmerries...

Column: Over VZW's en nachtmerries...

Mijn studenten hebben het weer goed gedaan op de mondelinge examens. Op de vraag wat de voordelen zijn van een VZW wisten ze steevast te antwoorden (1) dat de VZW een rechtspersoonlijkheid is en hierdoor de persoonlijke aansprakelijkheid wordt beperkt, (2) dat je geen startkapitaal nodig hebt, ... Hun eerste bedrijfje wordt ongetwijfeld die super-VZW! Scoren met een VZW dus, of zijn de punten toch wel wat onverdiend?

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties