Dj Booth

Op zoek naar 'dj booth'? In onze database vind je alle leveranciers die dj booth aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'dj booth'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

M&L CUBE

M&L CUBE

14 reviews Deurne

Een proffesieonele all-in one licht- en geluidsinstallatie volledig aangepast aan elke evenement groot en klein.

D-Dream

D-Dream

Schrijf review Lokeren

De activiteiten van D Dream kunnen we best omschrijven met 4 kernwoorden: Sound, Light, Rigging & AV Solutions.

JMC productions

JMC productions

Schrijf review Nieuwpoort

JMC productions : uw ideale sfeer scheppen is ons vak!

No Photo Available

Native Events

Schrijf review Zele

Bent u op zoek naar een kleine DJ set om een leuk feestje te bouwen? Heb je trouwplannen en wens je uit te pakken met een geheel licht- en geluidsspektakel? Of wil je met je vereniging of bedrijf een grootse party organiseren?

No Photo Available

Smile Creations

Schrijf review ‘s-Hertogenbosch

DJ Miss Smile is een allround professionele Female DJ. In te zetten van modeshow tot aan bedrijfsevenement. Zij draait van lounge tot dance en alles wat hier tussenin ligt. DJ Miss Smile runt tevens haar eigen succesvolle DJ School Nederland.

No Photo Available

Multar Event Support

Schrijf review Breda

Multar Event Support. Verhuur van licht- en geluidsapparatuur en de organisatie van evenementen. Tevens het produceren/opname van beeld- en geluidsmontage.

Meer resultaten wereldwijd

PartyZaan

PartyZaan

Schrijf review Zaandam

No Photo Available

Coenraads Audio Service

Schrijf review Nuenen

Techniek voor pure beleving!

No Photo Available

Cross Rover

Schrijf review Breda

Op zoek naar een unieke manier om je evenement of locatie te laten schitteren? Ontdek de Cross Rover - dé perfecte combinatie van avontuur en entertainment, geschikt voor evenementen van elke omvang!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'dj booth'.

M&L CUBE

M&L CUBE

All in one packed

|Rudi Bru (Belgian bubbles events)|07/05/2024

Beste waar ik persoonlijk al mee heb samengewerkt.
Super proffesioneel materiaal, echt een aanrader om eender welk feestje of festival up te graden.
Fantastisch in 1 woord.

M&L CUBE

M&L CUBE

Alles "derop" en "deraan"! ?

|Johan Vigoureux (Johan Vigoureux)|06/05/2024

Super origineel concept om in een mum van tijd een "festival" setting op je feest te bekomen!
Het professioneel audio- en lichtmateriaal zorgde voor een unieke beleving van zowel de DJ-set als het live optreden.
Een vlotte samenwerking voor op- en afbouw werd verzekerd door de fijne crew!
Voor herhaling vatbaar!

M&L CUBE

M&L CUBE

Absolute aanrader

|Cristian Samaniego (DALSA VERHUUR)|03/05/2024

De M&L CUBE is een absolute aanrader voor al uw feestjes. Wil je uitpakken met een trouwfeestje “next level”, wil je een bedrijfsfeestje om uw klanten, leveranciers en personeel een volledige “blown away” ervaring meegeven. Met M&L CUBE ben je aan het juiste adres. Klank en licht booth op zijn best. Tomorrowland “experience” in je eigen tuin of bedrijfsterrein dan moet je bij M&L CUBE zijn. Kortom een absolute aanrader.

M&L CUBE

M&L CUBE

Ideale oplossing

|Luc Rom (Manora)|02/05/2024

De Cube gebruikt onlangs voor een bedrijfsevent. Fijne communicatie met het team, maar vooral wat een schitterende oplossing. Neemt relatief weinig plaats, eenvoudig en snel op te stellen en wat een sound ! Een. Echte aanrader.

Dj Booth

Op zoek naar 'dj booth' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 9 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Dj booth: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor dj booth op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als dj booth, dj boot, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar dj booth. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: dj boot, ...

Artikels

De Technics SL-1200 is terug!

De Technics SL-1200 is terug!

De Technics SL-1200 is pure nostalgie. Decennia lang was het de platendraaier in elke dj-booth op elk evenement. Waar je nu overal een Pioneer CDJ-2000 ziet staan, stond vroeger een Technics SL-1200.

Nieuwe, betaalbare eventlocatie op 't Zuid in Antwerpen

Nieuwe, betaalbare eventlocatie op 't Zuid in Antwerpen

Dinner & Dance. Dat is Sei-Otto, de nieuwe eventlocatie op 't Zuid in Antwerpen. Perfect voor recepties, verjaardagen, huwelijken, bedrijfsfeesten of awardshows tot 200 personen.

Maak van je meeting, seminarie of congres een beleving

Maak van je meeting, seminarie of congres een beleving

Een belangrijk evenement op de planning en je bent op zoek naar een manier om de boodschappen nog beter over te brengen?

Flint is ook multifunctionele eventlocatie

Flint is ook multifunctionele eventlocatie

Flint, het theatercomplex in Amersfoort, is ook de ideale locatie voor jouw bedrijfsevenement. Naast de Rabobank Theaterzaal kun je ook gebruik maken van de AFASzaal, een wel zeer multifunctionele ruimte.

Nieuwste innovatie van Neptunus op Tomorrowland

Nieuwste innovatie van Neptunus op Tomorrowland

De nieuwste innovatie van Neptunus, genaamd Salacia, is tijdens het eerste weekend van Tomorrowland door tienduizenden festivalgangers ingewijd.

4x originele stretchtent op je evenement

4x originele stretchtent op je evenement

Stretchtenten hebben de laatste jaren een enorme opkomst doorgemaakt. Ze zijn ideaal voor alle bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en andere outdoor evenementen. Ontdek 4 manieren om stretchtenten in te zetten op jouw event.

Wat maakt een stretchtent onmisbaar op elk evenement?

Wat maakt een stretchtent onmisbaar op elk evenement?

Bij het woord tent denk je meteen aan slecht weer. Maar dat hoeft helemaal niet! Stretchtenten zijn inderdaad geschikt om je gasten tegen alle weersomstandigheden te berschermen, maar hun echte kracht ...

Eventlocatie Radar opent officieel de deuren

Eventlocatie Radar opent officieel de deuren

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende zaterdag een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

Herbeleef de magie van Tomorrowland 2023

Herbeleef de magie van Tomorrowland 2023

De legendarische 17e editie van Tomorrowland is ten einde... Herbeleef de magie van Tomorrowland 2023 en neem een kijkje achter de schermen met de feiten en cijfers van de editie van dit jaar.