header

Vespa Huren

Zoek je 'vespa huren'? Op onze website vind je toeleveranciers die vespa huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'vespa huren'.
 • La bella vespa

  La bella vespa

  Perfecte teambuilding bij La bella vespa

  Ik ontdekte La Bella Vespa toevallig via hun website en was aangenaam verrast door de aangeboden formules, alsook de prijs/kwaliteitverhouding. De keuze was dus vrij snel gemaakt, dit ging het worden.
  We beleefden met een team van 30 enthousiastelingen, een spetterende en zelfs zonnige dag als volwaardige Vespa-chauffeurs. Met handschoenen, helm en elk een mooi gekleurde vespa in de aanslag, hebben we een gedeelte van Gent doorkruist en ons adrenaline-gehalte even de hoogte ingedreven.
  La Bella Vespa had het hele traject tot in de puntjes voorbereid, met voldoende motorrijders die ervoor zorgden dat wij een vlekkeloos en veilig parcours konden afleggen. Het uitgestipelde restaurantje waar we onze lunch nuttigden was ook tip top in orde. Zeker een aanrader om met La Bella Vespa in zee te gaan, een gemotiveerd, professioneel en aangenaam event-team.

  Sofie Van Nerom - Fujitsu - 06/12/2019

 • La bella vespa

  La bella vespa

  Perfect georganiseerde teamdag

  Enige tijd geleden hadden we een heerlijke teamdag bij jullie. Bedankt voor de perfecte organisatie!
  Het was fijn om gedurende de hele dag, van start tot einde, door jullie in de watten te worden gelegd.
  De batterijen zijn, mede dankzij jullie, terug opgeladen en we zijn klaar voor de start van het schooljaar!

  Katia Van Hulle - Scholengroep impact - 25/10/2019

 • La bella vespa

  La bella vespa

  Great as company teambuilding event

  We booked a tour with Belle Vespa as a company team building event and it was a great success! The event got tailored to our (20 person) group: the vespas were delivered to a requested starting point, a GPS tour was provided and the activity was pleasant and suited to a varied group. Also for people who never drove a vespa before. The organisation was friendly to work with and all communication was clear.
  Would recommend as company team building, or as an activity in general.

  A. S. - PwC - 24/10/2019

 • La bella vespa

  La bella vespa

  Mercedes goes Vespa !

  Met heel het Sales-team Benelux hebben we een uitzonderlijk mooi eventdag beleefd: voormiddag de vespa-toer in Latem, Ooidonk en regio ! Zalige beleving, en onder professionele begeleiding in alle veiligheid. Vervolgens met de boot naar centrum Gent voor een gezellige City-game in de oude binnenstad. Heel leuk ! Gelukkig was ook de zon van de partij, en konden alle 62 deelnemers met volle teugen genieten van deze dag ! Dank u wel allen voor deze organisatie.

  Dirk Goossens - Mercedes-Benz Belgium NV - 24/09/2019

Vespa Huren

Op zoek naar 'vespa huren'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Vespa huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over vespa huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als vespa huren, vespa, vespa te huur, vespa verhuur, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar vespa huren.

Tags: vespa, vespa te huur, vespa verhuur, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties