header

Vespa Huren

Zoek je 'vespa huren'? Op onze website vind je toeleveranciers die vespa huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'vespa huren'.
 • La bella vespa

  La bella vespa

  Bedrijfsuitje

  Top service en leuke uitstap.

  Patrick Vandevelde - PwC - 24/09/2020

 • La bella vespa

  La bella vespa

  Teambuilding & gewonnen boottocht

  Door La bella vespa hadden wij een zeer geslaagde teambuilding. Een dagje weg met de vespa's is een zeer aan te raden uitje.
  Dit onder de super begeleiding van het La bella vespa team.
  Als kers op de taart wonnen we daarbij nog eens een boottocht. Dit door een originele foto te nemen & hierbij zo veel mogelijk likes op te halen.
  Bedankt team !

  Fientje Desutter - Dermadent Huid- en tandkliniek Merelbeke - 26/08/2020

 • La bella vespa

  La bella vespa

  Teambuilding Erasmus De Pinte

  Teambuilding georganiseerd voor 60-tal leerkrachten bestaande uit Vespatocht, boottocht en aperitief. Al vanaf de voorbereiding konden we rekenen op de professionaliteit van 'La bella Vespa'. Ze organiseren het niet alleen, maar denken ook mee om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Eens de afspraken gemaakt, was alles tot in de puntjes geregeld. Duidelijke richtlijnen, mooi parcours, perfecte begeleiding, vlotte administratieve afhandeling, vriendelijk onthaal... Iedereen was zeer tevreden en het was een heel geslaagde teambuilding. Verschillende collega's hebben (privé) nadien ook nog gebruik gemaakt van de diensten (arrangementen) van La bella Vespa.
  We kunnen dan ook alleen maar La bella Vespa aanraden zowel voor teambuildingsactiviteiten als in familiaal verband.

  Miguel Detemmerman - Erasmus De Pinte - 24/08/2020

 • La bella vespa

  La bella vespa

  Teambuilding Vespatocht - BBQ - Taxivaart naar Gentse Binnenstad - Citygame - Een echte aanrader !!!

  Op 22 september 2017 gingen we met de collega’s op teambuilding. We kozen voor La Bella Vespa. Onze dag begon met een heel vriendelijke ontvangst in Sint-Denijs-Westrem en de nodige uitleg alvorens de Vespatocht doorheen de Leiestreek aan te vatten. We passeerden mooie velden, weiden en gezellige dorpjes. Na de Vespatocht vertrokken we met de wagen naar restaurant De Notelaer in Deinze, waar er een aperitiefmoment en een overheerlijke BBQ op ons wachtten. In de namiddag ging het richting Snepkaai (jachthaven Gent), waar we d.m.v. een taxivaart naar de Gentse binnenstad werden gebracht voor een toffe Citygame. Na deze leuke activiteit was het tijd om via dezelfde weg terug te keren naar de Snepkaai. Hier eindigde onze teambuilding en keerden we met een voldaan gevoel terug huiswaarts, waar we in alle rust konden terugblikken naar deze geweldige dag. We zouden heel graag La Bella Vespa bedanken voor de warme ontvangst, de schitterende organisatie en om deze dag vol leuke ervaringen voor ons mogelijk te maken. Een echte aanrader !!!!

  Carla Versteels - Belfius Bank NV - 02/07/2020

Vespa Huren

Op zoek naar 'vespa huren'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Vespa huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over vespa huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als vespa huren, vespa, vespa te huur, vespa verhuur, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar vespa huren.

Tags: vespa, vespa te huur, vespa verhuur, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties