Oordopjes

Op zoek naar 'oordopjes'? In onze database vind je alle leveranciers die oordopjes aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'oordopjes'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Oordopjes

Op zoek naar 'oordopjes' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 4 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Oordopjes: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor oordopjes op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als oordopjes, oordoppen, oordopshop, oordop, oordoppen kopen, ear plugs, event ear plugs, oordopjes kopen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar oordopjes. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: oordoppen, oordopshop, oordop, oordoppen kopen, ear plugs, event ear plugs, oordopjes kopen, ...

Artikels

Revolutionaire high-tech oordoppen voor evenementen

Revolutionaire high-tech oordoppen voor evenementen

Loop lanceert hightech oordopjes voor festivals en evenementen. De Antwerpse bedenkers vonden hun gading niet in het bestaande aanbod en ontwikkelden daarom zélf hoogtechnologische oordoppen.

Gratis oordopjes op Limburgse events

Gratis oordopjes op Limburgse events

Tijdens Genk on Stage kregen honderden jongeren gratis oordopjes. Het initiatief is een onderdeel van de All Ears-campagne.

Lekkend oordopje slecht voor gehoor

Lekkend oordopje slecht voor gehoor

Er is de laatste tijd heel wat te doen rond het gebruik van oordopjes op evenementen. Nu blijkt dat mensen die lekkende oordopjes dragen meer risico lopen op gehoorbeschadiging dan mensen die er geen dragen.

Oorbescherming

Oorbescherming

Als concert- of festival organisator ben je verplicht om gratis oorbescherming uit te delen. De bekende gele oordopjes duiken dan ook steeds vaker op op evenementen. 8 op 10 festivalgangers gebruikt die oordopjes verkeerd...

1 nachtje discotheek al slecht voor oren

1 nachtje discotheek al slecht voor oren

Eén nachtje in de discotheek is vaak al genoeg om gehoorschade op te lopen. Dat blijkt uit een onderzoek van Britse wetenschappers.

Festivalgangers kunnen decibels niet aan

Festivalgangers kunnen decibels niet aan

Het festivalseizoen is in volle gang met elk weekend honderden festivals en muziekevenementen in de Benelux. Ondanks de populariteit van festivals zijn er veel bezoekers die zich ergeren aan de hoge prijzen, lange rijen voor de wc en - niet onbelangrijk - aan te harde muziek.

Met vuurwerk van 7theaven knal ook jij 2017 veilig op gang

Met vuurwerk van 7theaven knal ook jij 2017 veilig op gang

Naast special effects en event decoratie, is 7theaven al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. Dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen mag 7theaven bovendien ook feestvuurwerk verkopen.

Charter tegen gehoorschade bij muziekevenementen

Charter tegen gehoorschade bij muziekevenementen

Organisatoren van muziekevenementen willen niet op de overheid wachten om nu actie te ondernemen tegen gehoorschade bij concerten en ondertekenen hierom een charter.

Geluidslimiet van 100 decibel vanaf 2012

Geluidslimiet van 100 decibel vanaf 2012

De veelbesproken decibellimiet van 100 dB(A) zal dan toch ingevoerd worden voor festivals in België, zij het vanaf 2012 en met een overgangsjaar.

WGO trekt aan alarmbel: te luide muziek op events

WGO trekt aan alarmbel: te luide muziek op events

De Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) trekt aan de alarmbel. 1,1 miljard tieners en jongvolwassenen riskeren volgens de instelling hun gehoor te verliezen door te luide muziek en ze zijn zich daar te weinig van bewust, klinkt het.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties