Walking Dinner

Op zoek naar 'walking dinner'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die walking dinner aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Walking Dinner

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'walking dinner'.
 • Sweets & more

  Sweets & more

  Super lekker

  betaalbaar en super lekker

  Brenda Brenda Buys - 21/08/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  charmant en super lekker!

  Cynneke en Mark zijn twee gepassineerde mensen die weten waarvoor lekker eten staat. elke keer verrassen ze ons met iets nieuws. Hun service en passie vertalen ze in het steeds opnieuw verbeteren van hun recepten! Cynneke en Mark maken steeds onze buikjes blij! :-)

  van Gestel Fanny - Tolevelup - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Zalige gerechten!

  Sweets & More’s chef verzorgt haar gerechten tot in de kleinste details. Zeer Lekkere gerechten die Cynneke met gezonde ingrediënten maakt, ook aan mensen met allergiëen wordt gedacht. Of t nu pasta’s, stoofschotels of desserten zijn, ze zijn allemaal even lekker en gezond! Regelmatig komt ze met nieuwe gerechten voor de dag!

  Kim Rogge - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Sweets en more heerlijk lekker

  Super lekker, het eten en de dessertjes worden altijd met heel veel liefde bereid. Je proeft het harde werk het is een echte aanrader voor iedereen hartig of zoet het er altijd goed.

  Nancy Van de putte - 16/01/2018

Walking Dinner

Zoek je 'walking dinner'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Walking dinner: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor walking dinner op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als walking dinner, walking diner, walking dinners, walking-dinners, walkingdinners, thema walking dinner, walking diners, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar walking dinner.

Tags: walking diner, walking dinners, walking-dinners, walkingdinners, thema walking dinner, walking diners, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!