Eventmanagement

Op zoek naar 'eventmanagement'? In onze database vind je alle leveranciers die eventmanagement aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'eventmanagement'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

OFCORES

OFCORES

24 reviews Brussel

OFCORES is a Brussels based company founded in 2012, with a solid expertise in event solutions. We offer a high level of service to corporate and institutional clients in all events related aspects: management, marketing, communication and technology.

Showtime! Entertainment Services

Showtime! Entertainment Services

Schrijf review Leopoldsburg

SHOWTIME! Entertainment Services is a live event and production company. Conveniently based at the very heart of Europe in Belgium, we offer a full production services package backed up by decades of event know-how and experience.

The Iconic Group

The Iconic Group

Schrijf review Sint-Eloois-Winkel

Met een hart voor gastvrijheid en de vreugde van het samen vieren, hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van zowel volledige evenementenorganisatie als het verstrekken van kwalitatief personeel voor uw bestaande evenementen.

Avec Plaisir Events - Mvdp vof

Avec Plaisir Events - Mvdp vof

Schrijf review Duffel

Avec Plaisir – Premium events & services neemt de totaalorganisatie van uw bedrijfsevent of trouwfeest op zich. Bovendien bieden wij een unieke butlerservice aan.

The Event Company

The Event Company

Schrijf review Amsterdam

Wij zijn The Event Company, full-service evenementen bureau waar we met een glimlach de leukste evenementen organiseren.

Kuzina

Kuzina

Schrijf review Oud-Turnhout

Kuzina staat voor een gastronomische beleving in een eigentijdse setting en dat voor een vriendelijke prijs.

First In Line

First In Line

Schrijf review Gent

Na meer dan een decennium actief te zijn in de evenementensector, bulkt ons bedrijf van ervaring. Graag staan wij u dan ook bij in een consulterende rol om uw evenement, van feest tot festival, tot een goed einde te brengen.

Ambition Events

Ambition Events

Schrijf review Venlo

Als full service evenementenbureau nemen wij van begin tot einde uw zorgen uit handen. Dankzij ons frisse kijk op de wereld en ons creatieve brein zijn wij anders dan andere bureaus.

Hilde Tastenhoye Eventmanagement

Hilde Tastenhoye Eventmanagement

Schrijf review Overijse

TC Productions

TC Productions

Schrijf review Amsterdam

TC Productions transformeert de manier waarop evenementen worden georganiseerd, uitgevoerd en ervaren. Ons getalenteerde en creatieve team creëert unieke en onvergetelijke ervaringen.

Event Design Collective Nederland

Event Design Collective Nederland

Schrijf review Den Bosch

Leren hoe u (online) events strategisch inzet, juist nu? Maak kennis met de Event Design Methodologie.

Eventbrite

Eventbrite

Schrijf review Amsterdam

Ticketscript biedt een ticketing oplossing voor iedere organisator: een ‘self service white-label’ dienst voor grote tot kleine evenementen om meer tickets te verkopen.

Discover Projects

Discover Projects

Schrijf review Elst

Of het nu gaat om live, online of een hybride event. Als deskundige events experience marketeer en strateeg met 25 jaar ervaring als senior marketing executive help ik bedrijven bij het organiseren van hun evenementen.

D’Arnée bv

D’Arnée bv

Schrijf review Izegem

Onze medewerkers zijn ervaren, representatief en gastvrij. Of het nu gaat om een groot event of intiem diner, zij creëren altijd de juiste sfeer en bediening om uw gasten op de best mogelijke manier te verzorgen.

ArcherJ

ArcherJ

Schrijf review Hever

Heeft u het gevoel dat bedrijven steeds minder tijd hebben om unieke en succesvolle evenementen te organiseren die hun merk versterken en waardevolle relaties opbouwen? Hebben ze een eventstrategie dat past binnen hun sales- en marketingplan?

Festor

Festor

5 reviews Kortrijk

Wij zijn een event management & productie studio. We produceren evenementen, maar bovenal creëren we evenementen met betekenis.

The Next Wave

The Next Wave

Schrijf review Antwerpen

Stap binnen in een wereld waar nightlife events samenkomen met een dynamische urban Expo Market! Bij ons ontdek je emerging artists die een perfecte mix van hiphop, R&B, afrobeats en house brengen.

No Photo Available

E-Ventz / FestiPrint

Schrijf review Berendrecht

Het evenementenbureau E-Ventz is opgericht in 2011, toen bleek dat er in de eigen streek nood as aan voldoende ondersteuning voor beginnende en ervaren organisatoren, op vlak van drukwerk, know-how en infrastructuur.

No Photo Available

Java Productions bvba

Schrijf review Harelbeke

A solution for all your events!Event organisatie: organisatie, productie, technische en logistieke coördinatie van evenementen, festivals, cultuurmanifestaties, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, ... Technical support: klank, licht , video, discobar ver

No Photo Available

Cé Consult

Schrijf review Keerbergen

Cé Consult staat u bij en geeft raad waar nodig in het proces van A tot Z. Denk maar aan het bedenken van creatieve oplossingen tot hulp bij de implementatie van het advies, meer den 15 jaar ervaring wereldwijd in de event en Horeca sector en passie voor

No Photo Available

PrintEvent

Schrijf review Erembodegem

Grafisch ontwerpbureau. Samen met u willen wij graag al uw ideeën uitwerken en een concrete vorm geven. Wij werken uw concept uit van A tot Z.

No Photo Available

See Tickets Benelux

Schrijf review Amsterdam

Paylogic is de totaaloplossing voor online- en offline ticketing verkoop, tezamen met sterke marketingoplossingen, gedegen entree management en een klantgerichte customer service is Paylogic de partij voor ticketing om mee samen te werken.

No Photo Available

InviteDesk nv

Schrijf review Antwerpen

InviteDesk is het event management platform dat geeft om jouw succes.

Meer resultaten wereldwijd

ICEN-Advies Crowd Management

ICEN-Advies Crowd Management

Schrijf review Eindhoven

Lo Boelhouwers Event Management is gespecialiseerd in grootschalige, complexe en risicovolle publieksevenemten. Event Projectmanagement, Crowd Management, Advies en professionaliseringen.

Fixers Group bv

Fixers Group bv

Schrijf review Amsterdam

Fixers Group specializes in brand activations. We challenge ourselves to build brands through creative and impactful events.

DN leisure

DN leisure

Schrijf review Zoetermeer

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van grote showevenementen en hoogwaardige bedrijfsfeesten, met focus op creativiteit, originaliteit, professionaliteit en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

KOBO Crew en Events bv

KOBO Crew en Events bv

Schrijf review Tilburg

De beste match voor iedere fase van jouw event! KOBO Crew & Events is hét full – service evenementenbureau van de regio Noord – Brabant!

WTP Produkties

WTP Produkties

Schrijf review Den Bosch

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij uw perfecte partner voor de organisatie, begeleiding en verzorging van maatwerk voor elke opdrachtgever en elk evenement.

Never Ever Blue

Never Ever Blue

Schrijf review Eindhoven

Bouwen aan onvergetelijke momenten. Voor elke vraag een creatief en verrassend antwoord in de vorm van een onvergetelijk businessevent of inspiratiereis op maat voor onze opdrachtgevers.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.63/10. Gebaseerd op 45 reviews over bedrijven in de categorie 'eventmanagement'.

Festor

Festor

Goede samenwerking

|Elise D'haeseleer (Hangar K)|05/10/2022

Samenwerken met Festor verloopt steeds vlot met duidelijke communicatie en een fijn eindresultaat!

Festor

Festor

Personeelsfeest

|Bart Vdp (Vancompernolle-Ryckoort NV)|09/08/2022

Om de vakantie goed in te zetten, vroeg ik Festor om een personeelsfeest te organiseren. De communicatie en organisatie verliep top. Wij hoefden daar niet mee bezig te zijn.
De dag zelf verliep zeer vlot en het personeel heeft er enorm van genoten. Toen ik de dag erna aankwam was alles al opgekuist. Top Service dus!

OFCORES

OFCORES

Samenwerking Pullman

|Pullman Brussels Centre Midi (Pullman Brussels Centre Midi)|08/08/2022

Of Cores is een bureau waar het Pullman Brussels Centre Midi mee samenwerkt sinds de covid-19 periode. Zij organiseren de bijeenkomsten van onze goede klanten uit de IGVM-IEFH van A tot Z. Met oog voor detail en met veel precisie.

OFCORES

OFCORES

Samenwerking Ofcorses/Classic Design Rental

| (Classic Design Rental)|08/08/2022

Altijd een vlotte samenwerking, leuk team die weet van aanpakken.

Eventmanagement

Op zoek naar 'eventmanagement' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 34 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Eventmanagement: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor eventmanagement op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als eventmanagement, event management, evenement management, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar eventmanagement. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: event management, evenement management, ...

Artikels

Exclusief voor docenten eventmanagement: cases

Exclusief voor docenten eventmanagement: cases

Hoewel het boek EVENTS2 in eerste instantie voor de bedrijfswereld geschreven is, werd het naslagwerk dé referentie in het onderwijs. Daarom hebben we, exclusief voor docenten, cases uitgewerkt.

Studenten Eventmanagement organiseren benefiet

Studenten Eventmanagement organiseren benefiet

De laatstejaarsstudenten Eventmanagement van het KATHO-departement HANTAL organiseerden een benefietbanket ten voordele van Make-A-Wish.

Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement

Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement

Op zoek naar een korte maar complete cursus/opleiding eventmanagement? Effectivents verzorgt twee keer per jaar de 6-daagse Opleiding Allround Eventmanagement.

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

De gevolgen van Corona op de organisatie van events zijn gigantisch te noemen. Live ontmoetingen zoals we die kennen...

Opleiding 'Eventmanagement'? Kan je leren zwemmen in een zwembad zonder water?

Opleiding 'Eventmanagement'? Kan je leren zwemmen in een zwembad zonder water?

Event-opleidingen zijn in trek bij jongeren. Feestjes organiseren, dat is leuk. Ja, toch? Wie wil nu niet één groot feest maken van zijn verdere carrière. Kortom, een droomjob. Of toch niet? Kan je 'evenementen organiseren' studeren? De visie van een student...

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Wegens het grote animo voor de online training Online & Hybride Eventmanagement én omdat er de sinds de Covid-19 uitbraak grote ontwikkelingen hebben plaatsgevonden...

Training Online & Hybride Eventmanagement - 6 x 2 uur online

Training Online & Hybride Eventmanagement - 6 x 2 uur online

Online, hybride events. Ze veroveren nu een plek die nooit meer volledig zal worden ingeleverd. Voor het schakelen en ombuigen biedt Effectivents de training Online & Hybride Eventmanagement aan.

Postgraduaat Business Event Management

Postgraduaat Business Event Management

In oktober 2008 gaat Artevelde hogeschool van start met de 2e editie van het postgraduaat 'Business Event Management' in Flanders Expo Gent.

Branche boegbeeld Harry de Winter (Master in Event Management) overleden

Branche boegbeeld Harry de Winter (Master in Event Management) overleden

Het verdrietige nieuws bereikte ons dit weekend: Harry de Winter, een icoon in de Nederlandse eventwereld, is overleden op 26 augustus. Het laat niet alleen een leegte achter in de harten van degenen die hem persoonlijk kenden, maar in de hele eventsector waar hij zoveel voor betekende.

Master in Event Management agenda 2020

Master in Event Management agenda 2020

Master in Event Management heeft de agenda 2020 bekend gemaakt. Ook aankomend jaar starten ze opnieuw met het opleiden van een nieuwe lading event professionals.