header

Chauffeur Huren

Op zoek naar 'chauffeur huren'? Hier vind je eventleveranciers die chauffeur huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Chauffeur Huren

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'chauffeur huren'.
 • ClassicBus / ElboBus

  ClassicBus / ElboBus

  Onze vertrouwde partner van het jaarlijkse muziekfestival BusPop Emmen sinds 2018

  Op 12 oktober j.l. mochten wij weer gebruik maken van 6 prachtige Amerikaanse Schoolbussen. De samenwerking met Elbobus bevalt ons als stichting 'BusPoP festival' zeer goed. Strakke planning en goeie chauffeurs. Het is een waar feest wanneer je met z'n allen in zo'n bus zit. De mensen wanen zich weer even op hun eerste schoolreisje.
  Wij hopen daarom ook op een langdurige prettige samenwerking.
  www.buspopemmen.nl

  Boelo Klein Ikkink - stichting BusPoP Festival - 13/11/2019

 • ClassicBus / ElboBus

  ClassicBus / ElboBus

  Mooie bussen en profesioneel bedrijf

  Voor mijn evenement heb ik 2 Amerikaanse School Bussen in gezet. Deze verzorgde de pendel tussen de parkeerplaatsen en ons evenement in ons restaurant. Dit ging zeer voorspoedig en de bezoekers/gasten waren heel enthousiast over de bussen. Zeker een aanrader!

  Inge Koning - Het Buitenhuys - 13/11/2019

 • ClassicBus / ElboBus

  ClassicBus / ElboBus

  Top bedrijf

  Super bedrijf, erg leuke bus gehuurd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Jeroen kuiz - - - 26/05/2015

Chauffeur Huren

Zoek je 'chauffeur huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Chauffeur huren: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van chauffeur huren op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als chauffeur huren, chauffeur, chauffeurs, auto chauffeur, chauffeurs detacheren, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar chauffeur huren.

Tags: chauffeur, chauffeurs, auto chauffeur, chauffeurs detacheren, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!