Conference

Op zoek naar 'conference'? Op onze website vind je toeleveranciers die conference aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 19 reviews over bedrijven in de categorie 'conference'.
 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  Koncept Events

  En perfecte cocktail van mensen met en passie.
  Het beste recept voor de beste resultaten en het enige wapen om u te onderscheiden van de rest.
  Echte toppers in hun vak en dat zonder meer.

  Patrick De Leeuw - Soundfield nv - 06/10/2018

 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  Fijne en professionele samenwerking

  De fijne samenwerking met KonseptS startte al bij de eerste afspraak: ze namen de tijd om te luisteren naar onze verwachtingen, eisen en doelstellingen. Dit vertaalde zich al snel in een eventconcept waaruit bleek dat ze helemaal mee waren met hoe wij, de klant, het zagen. Uiteraard zeer professioneel en in detail uitgewerkt, niets was over het hoofd gezien (in functie van budget, veiligheid, concept...).
  Tijdens de voorbereiding van onze Rebelparty verliep de samenwerking met het team (en vooral met Willem) altijd zeer aangenaam: ze luisterden naar onze input & opmerkingen, kwamen met creatieve voorstellen/alternatieven, vertaalden het in de praktijk en zochten oplossingen voor de, altijd aanwezige, onverwachte uitdagingen.
  Het resultaat was een perfect georchestreerd event dat de verwachtingen van de bezoekers, onze klanten, meer dan heeft overtroffen. En daar doen we het voor.
  Bedankt

  Geert Winters - Beliën Automotive Group - 20/03/2018

 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  Trouwfeest 08-10-2016

  Ik heb al veel trouwfeesten meegemaakt, maar nog nooit zo mooi als dat van ons. En niet omdat ik als bruidegom bevooroordeeld was: ook van veel gasten kreeg ik alleen maar superlatieven te horen. Als mensen van meer dan 70 jaar je zeggen dat ze nog nooit in heel hun leven zo een fantastisch feest hebben meegemaakt, dan wilt dat wel wat zeggen. Een aaneenschakelijk van hoogtepunten. Fantastische zaal, geweldig eten, geweldige live muziek (Luigi en Ramona tijdens het diner, en Outside Box tijdens het avondfeest). Hele goede adviezen (suggestie om Vliegende Pastoors in te schakelen kwam van Sophie), enz...

  Marcel Richter - Ricon bvba - 11/12/2017

 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  No-nonsense event consulting - daarover gaat het bij KonseptS

  Ik ken Sophie van Konsepts al heel wat jaren en we hebben ondertussen al heel wat van onze events met hen georganiseerd. Is het nu een familiedag voor het personeel, een sinterklaasfeest, een conventie voor onze klanten of een groots jubileumfeest elke keer opnieuw is het een schot in de roos. Niets is hen te veel, steeds met een glimlach bediend en het enthousiasme waarmee je ondersteund wordt, blijft oprecht aanwezig. Als kers op de taart slagen zij er telkens weer in om binnen de vooraf besproken kostenraming steeds weer een top evenement neer te zetten. Doe zo voort. We weten jullie voor ons volgend event zeker weer te vinden. Just ring the KonseptS bell!

  Joeri Welslau - Andreas Stihl NV - 15/11/2017

Conference

Zoek je 'conference'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Conference: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van conference op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als conference, conferences, bedrijfsconference, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar conference.

Tags: conferences, bedrijfsconference, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!