Conference

Op zoek naar 'conference'? In onze database vind je alle leveranciers die conference aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'conference'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 42 reviews over bedrijven in de categorie 'conference'.
 • Ofcores

  Ofcores

  BlueInvest Day 2020

  Ofcores heeft blijk gegeven van een hoge mate van efficiëntie en professionaliteit bij het organiseren van dit evenement. Hun echte voordeel is het brengen van innovatie en design naar de evenementervaring, zodat het "niet zomaar een conferentie" is. Het was een plezier om met hen samen te werken, en ik raad het ten zeerste aan.

  Catherine Frideres - PwC - 02/03/2020

 • Ofcores

  Ofcores

  altijd top en af ! ofcores :) !

  het team van jb en sofie groeit dag na dag, de kwaliteit van hun events eveneens, niet in het minst ook de kwantiteit. sinds het prille begin zijn we met Soundfield gepriviligeerd hun klank en licht partner te mogen zijn, en we hopen dit ofcores te mogen blijven ! succes aan het hele ofcores team, in brussel en gent, en wie weet waar straks nog allemaal !

  Jo Van den Wijngaerde - Soundfield nv - 21/08/2019

 • Ofcores

  Ofcores

  Betrouwbare en betrouwbare partner

  OFCORES is al jaren een betrouwbare en betrouwbare partner voor BAM, die uitstekende ondersteuning biedt bij evenementenbeheer en nieuwe technologische oplossingen voorstelt om onze evenementen te optimaliseren. Het team levert kwalitatieve diensten op een zeer efficiënte en creatieve manier, waardoor elk evenement naar een hoger niveau wordt getild!

  Barbara D'hondt - BAM - Belgian Association of Marketing - 21/08/2019

 • Ofcores

  Ofcores

  Congres-samenwerkingen

  We werkten samen met ofcores voor verschillende evenementen en waren altijd verrast door hun niveau van uitmuntendheid. Het team brengt veel verschillende vaardigheden en expertise naar de tafel, waardoor het gemakkelijker wordt om buiten de gebaande paden te denken en het onmogelijke mogelijk te maken.

  Joost Renson - Plant a Flag - 21/08/2019

Conference

Zoek je naar 'conference' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst 12 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Conference: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor conference op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als conference, conferences, bedrijfsconference, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar conference. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: conferences, bedrijfsconference, ...

Artikels

MPI Conference komt naar Nederland

MPI Conference komt naar Nederland

MPI maakt bekend dat het jaarlijks Europees MPI-congres in februari 2019 naar Nederland komt.

Houd je conference calls proper

Houd je conference calls proper

Bestseller auteur Seth Godin schreef een leuke blogpost vol nuttige tips over de conference call: Conference call hygiene. Voor je de tips begint te lezen, bekijk je misschien best eerst deze video.

Hoe een verschrikkelijke video conference call er uit zou zien IRL

Hoe een verschrikkelijke video conference call er uit zou zien IRL

Wanneer was de laatste keer dat je een succesvolle, glitch-vrije video conference call gehad? Oh, nooit? Die kans is inderdaad groot.

Gênant: Conference Call in Real Life

Gênant: Conference Call in Real Life

Conference calls zijn altijd wat onwennig. Er is geen weg omheen. Stel je nu eens voor hoe gênant het zou worden als iedereen elkaar ook kon zien elkaar tijdens het gesprek...

Las Vegas beste Meeting & Conference stad?

Las Vegas beste Meeting & Conference stad?

Is Las Vegas de beste stad als je een congres organiseert? Volgens de World Travel Awards in ieder geval wel. De organisatie roept de Amerikaanse stad voor de vijfde keer op rij uit tot 'beste Meetings & Conference bestemming'.

Nieuwe trend 'conference crashers': congres know how, zonder te betalen...

Nieuwe trend 'conference crashers': congres know how, zonder te betalen...

'Conference crashers' worden voor event organisatoren een steeds groter probleem. De crashers kunnen of willen de vaak extreme toegangsfee niet betalen.

Case study: Fresh Conference

Case study: Fresh Conference

Op de jaarlijkse FRESH Conference voor de meetingindustrie worden telkens nieuwe ideeën en concepten getest. Maarten Vanneste deelt in deze aflevering enkele boeiende experimenten uit deze case study.

Lancering #OneCommunity Virtual Event Platform

Lancering #OneCommunity Virtual Event Platform

Conference Compass lanceert één van de krachtigste platformen voor virtuele, hybride en fysieke evenementen!

Hoe (ver)bouw je een congrescentrum?

Hoe (ver)bouw je een congrescentrum?

De International Association of Professional Conference Organisers (IAPCO) heeft een handleiding samengesteld met richtlijnen voor het (ver)bouwen van congrescentra.

Start-up: Slidedog

Start-up: Slidedog

Beheer de presentaties voor je congres of evenement voortaan in één eenvoudige omgeving. Preseria zet hiervoor twee producten op de markt: Preseria Conference en Slidedog.

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties