Conference

Op zoek naar 'conference'? Op onze website vind je toeleveranciers die conference aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 27 reviews over bedrijven in de categorie 'conference'.
 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  Top Sinterklaas event

  Leuk om met KonseptS samen te werken!
  Team van vriendelijke en professionele mensen

  Rik Deckers - Muziek is de max! - 03/12/2018

 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  in goede handen!

  Alweer een fijne samenwerking met KonseptS Events: perfecte voorbereiding, goede begeleiding en warme sfeer. KonseptS haalt altijd het onderste uit de kan om de klant topservice te bieden én mij als host spot-on te briefen en te gidsen, zodat iedereen tevreden is over een geweldig KonseptS event. Smaakt naar meer! Bieke Ilegems

  Bieke Ilegems - Take-off bvba - 26/11/2018

 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  Snelkarikaturen

  Regelmatig word ik door KonseptS gevraagd om op allerlei events snelkarikaturen te tekenen van de genodigden. Steeds opnieuw is het een groot succes doordat de klant mijn kunsten apprecieert en er hartelijk kan mee lachen, wat de bedoeling is, maar zeker ook door de tot in de puntjes verzorgde omgeving die KonseptS de klant en mij, als leverancier, aanbiedt.
  Zeker aan te bevelen om met hen in zee te gaan!

  Maggy Jacqmin - Karikaturist Maggy Jacqmin - 16/11/2018

 • KonseptS Events

  KonseptS Events

  Topevents door KonseptS

  Momenteel hebben we al enkele jaren een leuke samenwerking met KonseptS. Het is altijd fijn om deel uit te maken van events die tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Bij KonseptS weten ze wat ze willen en dat vergemakkelijkt voor ons de zoektocht naar de juiste mensen voor de job. Bovendien zijn ze zich ook bewust van het welzijn van onze medewerkers en zorgen ze steeds voor optimale werkomstandigheden.
  Door de vlotte onderlinge communicatie is het steeds fijn samenwerken!

  Sam Sam - The Frontline Company - 16/11/2018

Conference

Zoek je 'conference'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Conference: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van conference op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als conference, conferences, bedrijfsconference, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar conference.

Tags: conferences, bedrijfsconference, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!