header

Feestzalen in de provincie Namen

De origineelste feestzalen in Namen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Namen!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in de provincie Namen'.
 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  KENT-TEAMBUILDING: TOPDAG!

  Wij hebben een fantastische, onvergetelijke dag beleefd!
  Vertelwandeling met uitstekende gidsen langs de heuvel van het Wildpark met prachtig zicht op de vallei, per Safari car verder langs het dierenpark, bezoek aan de grotten met aperitief in de Wapenzaal - inclusief het Origin ondergrondse lichtspektakel, en als afsluiter een lekker terroir buffet in restaurant “Le Pavillon” aan de voet van de grotten. Alles was tot in de puntjes verzorgd!
  STERKE AANRADER!
  Els Van den Steen - KENT Belux / KENT Nederland (29 november 2019)

  Els Van den Steen - KENT Belux / KENT Nederland - 17/12/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Familiedag in de Grotten van Han

  We kozen er dit jaar voor om onze familiedag te laten doorgaan in de Grotten van Han. Het was een absolute topdag! Het zonnetje was van de partij en er waren 140 blije gezichtjes te zien. Zeer vriendelijke medewerkers en alles was tot in de puntjes verzorgd. Een unieke ervaring en een echte aanrader!

  Stefanie Peeters - Franki Construct - 18/09/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Super teambuilding @ Het domein van de Grotten van Han!

  Zeer vriendelijk personeel dat mede gezorgd heeft voor een topdag!
  Het was een unieke ervaring om een teambuilding te organiseren tussen het complex van Willy & Marlène (de beren :)).
  Het ontbijt, BBQ en voorziene dranken waren allemaal zeer in orde.
  We werden die dag begeleid door een persoonlijke ranger (Gaetan) die ons in de namiddag heeft meegenomen in de tip's en tricks voor een echte bushcraft!

  Cynthia Wetzels - Accent Jobs - 02/09/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Ein super Betriebsausflug

  Ein Tag in der Grotten - einfach unvergesslich! Die Organisation war perfekt, en toller Empfang und die Grotte Pere Noel ein unvergessliches Erlebnis. Und für die weniger Sportlichen waren auch die "normalen" Grotten ein Erlebnis. Ein wunderbarer Ausklnag beim BBQ.
  Ich kann das Event absoult weiterempfehlen und der Tag wird allen noch lange in Erinnerung bleiben!

  Thorsten Kathmann - DTV-Verkehrsconsult GmbH - 07/07/2019

Feestzalen in de provincie Namen

Op zoek naar een feestzaal in Namen? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je onmiddellijk alle feestzalen in Namen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Namen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Namen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Namen. Voor 'feestzaal Namen' hebben we momenteel 14 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de spotlight.

Relevante links: Feestzalen in Achet, Feestzalen in Agimont, Feestzalen in Andenne, Feestzalen in Anhée, Feestzalen in Assesse, Feestzalen in Beauraing, Feestzalen in Belgrade, Feestzalen in Berzée, Feestzalen in Bievre, Feestzalen in Blaimont, Feestzalen in Boninne, Feestzalen in Bouge, Feestzalen in Celles (Nam.), Feestzalen in Cerfontaine, Feestzalen in Ciney, Feestzalen in Cognelée, Feestzalen in Courrière, Feestzalen in Couvin, Feestzalen in Crupet, Feestzalen in Custinne, Feestzalen in Dinant, Feestzalen in Doische, Feestzalen in Eghezée, Feestzalen in Emptinne, Feestzalen in Ermeton-sur-Biert, Feestzalen in Falaën, Feestzalen in Fernelmont, Feestzalen in Florée, Feestzalen in Floreffe, Feestzalen in Florennes, Feestzalen in Focant, Feestzalen in Fosses-la-Ville, Feestzalen in Foy-Notre-Dame, Feestzalen in Froidfontaine, Feestzalen in Furnaux, Feestzalen in Gedinne, Feestzalen in Gembloux, Feestzalen in Gerin, Feestzalen in Gesves, Feestzalen in Goesnes, Feestzalen in Grand-Leez, Feestzalen in Haillot, Feestzalen in Hamois, Feestzalen in Hanzinne, Feestzalen in Hastière, Feestzalen in Hastière-par-Delà, Feestzalen in Havelange, Feestzalen in Heer, Feestzalen in Hour, Feestzalen in Houyet, Feestzalen in Jallet, Feestzalen in Jemeppe-sur-Sambre, Feestzalen in La Bruyère, Feestzalen in Lisogne, Feestzalen in Loyers, Feestzalen in Maffe, Feestzalen in Marche-les-Dames, Feestzalen in Martouzin-Neuville, Feestzalen in Mazy, Feestzalen in Méan, Feestzalen in Mettet, Feestzalen in Miécret, Feestzalen in Mohiville, Feestzalen in Namen, Feestzalen in Ohey, Feestzalen in Onhaye, Feestzalen in Perwez-Haillot, Feestzalen in Philippeville, Feestzalen in Pondrôme, Feestzalen in Profondeville, Feestzalen in Rochefort, Feestzalen in Saint-Denis-Bovesse, Feestzalen in Saint-Marc, Feestzalen in Saint-Servais, Feestzalen in Sambreville, Feestzalen in Schaltin, Feestzalen in Serville, Feestzalen in Sombreffe, Feestzalen in Somme-Leuze, Feestzalen in Sommière, Feestzalen in Sorinne-la-Longue, Feestzalen in Sorinnes, Feestzalen in Stave, Feestzalen in Thynes, Feestzalen in Vedrin, Feestzalen in Viroinval, Feestzalen in Vresse-sur-Semois, Feestzalen in Walcourt, Feestzalen in Wanlin, Feestzalen in Wierde, Feestzalen in Wiesme, Feestzalen in Yvoir, Congreslocatie in de provincie Namen, Evenementenlocaties in de provincie Namen, Trouwlocaties in de provincie Namen, Vergaderzalen in de provincie Namen

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties