header

Alle feestzalen in Furnaux op een rij

De beste feestzalen in Furnaux vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke feestzalen in Furnaux. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Furnaux

No Photo Available

L'Arbre aux Mille Saveurs

Schrijf review Bois-de-Villers (12.3 km)

No Photo Available

Le domaine du Fraichau

Schrijf review Bois-de-Villers (12.3 km)

Het Domaine du Fraichau is een familiaal domein waar u steeds met open armen ontvangen wordt. Het herenhuis werd in 1910 gebouwd in de maasstijl.

No Photo Available

Abbaye de Floreffe

Schrijf review Floreffe (14.4 km)

Onze zalen zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen: bruiloften, symposia, seminars, zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, verschillende beurzen, etc. De tuinen en omgeving lenen zich ook voor sportevenementen, teambuilding etc.

No Photo Available

Ferme Château du Buc

Schrijf review Yvoir (14.8 km)

In een geklasseerd dorp, in een uitzonderlijke omgeving van groen en rust, biedt ons etablissement u voor uw verschillende evenementen, onder een prachtig kader, zijn volledig gerestaureerde schuur uit de 17e eeuw. Een vriendelijke en warme ruimte voor uw

No Photo Available

La Côte d'Or

Schrijf review Philippeville (15.3 km)

Ons etablissement, dat in de loop van de tijd is gerenoveerd, is nu een must-see geworden als u denkt aan een bruiloft, een verjaardag, een feest, een seminar en vooral als u van lekker eten houdt.

No Photo Available

Ferme Chateau Laneffe

Schrijf review Laneffe (15.3 km)

Voor de organisatie van privé-evenementen (bruiloft, communie, verjaardag, enzovoort) of professionele evenementen (studiedagen, bedrijfsetentjes, …) beschikt de kasteelhoeve van Laneffe over drie goed uitgeruste zalen. De klanten krijgen ook een volledig

No Photo Available

Château de Namur

Schrijf review Namur (19.5 km)

Een verjaardag, familiefeest, bruiloft, seminarie, vergadering of ander evenement in een hoogstaande omgeving met verfijnde keuken? Het Château de Namur is de locatie bij uitstek.

No Photo Available

La Charrue

Schrijf review Gilly (19.6 km)

In Gilly, in de regio Charleroi, biedt La Charrue u een huurzaal aan die ideaal gelegen is voor de organisatie van een brede waaier aan privé- of professionele evenementen: verjaardagen, communies, verlovingen, bruiloften, tentoonstellingen, bedrijfsbijee

Top feestzalen in Furnaux

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Furnaux? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Furnaux dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Furnaux

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Furnaux. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Furnaux was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalenin de provincieNamen, Congreslocatie in Furnaux, Evenementenlocaties in Furnaux, Trouwlocaties in Furnaux, Vergaderzalen in Furnaux

Jouw feestzaal in Furnaux toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Furnaux. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Furnaux

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties