Alle feestzalen in Ciney op een rij

De beste feestzalen in Ciney vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke feestzalen in Ciney. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Le Domaine d'Achêne

Schrijf review Achêne (0.1 km)

Het Domaine d'Achêne opent zijn deuren voor u. Deze set in grijze kalksteen uit de 17e eeuw omgeeft een grote binnenplaats. De schuur met zijn uitzonderlijke raamwerk en de gewelfde woonkamer hebben hun authenticiteit behouden.

No Photo Available

La Ferme D'Achene

Schrijf review Achêne (0.3 km)

Dit oude Condruz-gebouw, gebouwd in 1641, gerestaureerd en geklasseerd als erfgoed van België, heeft een vakkundig ingerichte infrastructuur. Het heeft al zijn cachet en charme uit het verleden behouden.

No Photo Available

Château de Halloy

Schrijf review Braibant (Ciney) (5.4 km)

De kracht van Château de Halloy is om beide grote ruimtes (woonkamer, eetkamer, biljartkamer …) te bieden om feesten te organiseren en tegelijkertijd een mogelijkheid tot accommodatie voor uzelf, uw familie of vrienden (14 kamers allemaal met badkamer).

No Photo Available

Ferme Château du Buc

Schrijf review Yvoir (11.2 km)

In een geklasseerd dorp, in een uitzonderlijke omgeving van groen en rust, biedt ons etablissement u voor uw verschillende evenementen, onder een prachtig kader, zijn volledig gerestaureerde schuur uit de 17e eeuw. Een vriendelijke en warme ruimte voor uw

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

26 reviews Han-sur-Lesse (18.7 km)

Het Domein van de Grotten van Han: 15.000 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! Uw fantasie is onze limiet!

No Photo Available

Le domaine du Fraichau

Schrijf review Bois-de-Villers (19 km)

Het Domaine du Fraichau is een familiaal domein waar u steeds met open armen ontvangen wordt. Het herenhuis werd in 1910 gebouwd in de maasstijl.

No Photo Available

Domaine du Mozet

Schrijf review Mozet (19.9 km)

Op 10 minuten van Namen en 40 minuten van Brussel of Luik, rechtstreeks bereikbaar via de N4 of de E411, verwelkomt de Mozet-wijk uw opleidingen, uw seminaries of gewoon uw "vergroening" in een uitzonderlijke omgeving in binnen zijn 11 hectare bebost land

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 26 reviews over bedrijven in de categorie 'feestzalen in Ciney'.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

VRT-Kinderfeest XL

|Hilde Cobbaut (VRT)|05/10/2021

We hebben midden september 2021 van een superleuk en goed georganiseerd kinderfeest genoten in het domein van de Grotten van Han. Het weer was prachtig, we konden het aangeboden ontbijt buiten nuttigen en het onthaal verliep op wieltjes. De kinderen hebben zich vermaakt in de grote speeltuin die de Grotten van Han rijk is, ze waren blij met de extra opgezette springkastelen, de grimeurs, de balonkunstenaars en noem maar op. De afsluiter van onze dag, een BBQ voor meer dan 1000 personen waarbij er ook een vegetarisch aanbod was, was een groot succes. Door het plaatsen van een supergrote tent had iedereen plaats. Alles was werkelijk top georganiseerd. Het verdelen van onze VRT personeelsleden en hun gezin in verschillende shiften voor het bezoek aan de grotten wegens corona, verliep zonder problemen aan de hand van de gekleurde bandjes die we hiertoe kregen. Dank voor het plaatsen van een parkeerwacht die de wagens op de ruime parking wegwijs wist te maken. Onze dag was echt geslaagd, iedereen genoot van de attracties zoals het mooie wildpark, de wandeling langsheen de vele dieren, de safaricar en het trammetje. We kunnen het iedereen aanraden!

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Super fijne teambuilding

|Jana Gielens (Deloitte)|05/10/2021

Wij hebben in september een fantastische dag beleefd met ons bedrijf bij de Grotten van Han.
Voor Kim en haar team was niets teveel, dit was al te merken op voorhand bij de organisatie. Er werd rekening gehouden met al onze wensen en het contact was altijd heel aangenaam. Ook de dag zelf werd er meerdere keren gepolst of alles naar wens verliep. We hadden voor de highland games gekozen en de begeleiders maakten er een heel leuke sfeer van. De gids die ons door de grotten begeleid heeft was heel gepassioneerd.
Wij hebben een topdag beleefd, absoluut een aanrader voor andere bedrijven.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Fijne samenwerking & top activiteit

|Alix Hovsepian (èggo)|04/10/2021

Top onthaal, catering & activiteit - zaal "les Brulins" ietwat ouderwets maar functioneel

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Sigma EigenZaak familiedag

|Ilse De Meyer (PPG Coatings Belux nv)|01/10/2021

Op zondag 26 september organiseerden we onze Sigma EigenZaak familiedag in het Domein van de Grotten van Han. Het was heel fijn om samen te werken met een bedrijf dat flexibel is, met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Kim (en ook Stéphane), dankjulliewel voor de fijne samenwerking! Het was een zeer geslaagde familiedag met alleen maar blije gezichten.

Top feestzalen in Ciney

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Ciney? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Ciney dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Ciney

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ciney. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Ciney was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ciney, Evenementenlocaties in Ciney, Trouwlocaties in Ciney, Vergaderzaal in Ciney

Jouw feestzaal in Ciney toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Ciney. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: