header

Alle Trouwlocaties in regio Namen op een rij

De beste Trouwlocaties in regio Namen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke trouwlocaties in Namen for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in regio Namen'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events & Staycation Squad - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Top Trouwlocaties in regio Namen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in de provincie Namen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Namen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in de provincie Namen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Namen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in de provincie Namen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocaties in Achet, Trouwlocaties in Agimont, Trouwlocaties in Andenne, Trouwlocaties in Anhée, Trouwlocaties in Assesse, Trouwlocaties in Beauraing, Trouwlocaties in Belgrade, Trouwlocaties in Berzée, Trouwlocaties in Bievre, Trouwlocaties in Blaimont, Trouwlocaties in Boninne, Trouwlocaties in Bouge, Trouwlocaties in Celles, Trouwlocaties in Cerfontaine, Trouwlocaties in Ciney, Trouwlocaties in Cognelée, Trouwlocaties in Courrière, Trouwlocaties in Couvin, Trouwlocaties in Crupet, Trouwlocaties in Custinne, Trouwlocaties in Dinant, Trouwlocaties in Doische, Trouwlocaties in Eghezée, Trouwlocaties in Emptinne, Trouwlocaties in Ermeton-sur-Biert, Trouwlocaties in Falaën, Trouwlocaties in Fernelmont, Trouwlocaties in Florée, Trouwlocaties in Floreffe, Trouwlocaties in Florennes, Trouwlocaties in Focant, Trouwlocaties in Fosses-la-Ville, Trouwlocaties in Foy-Notre-Dame, Trouwlocaties in Froidfontaine, Trouwlocaties in Furnaux, Trouwlocaties in Gedinne, Trouwlocaties in Gembloux, Trouwlocaties in Gerin, Trouwlocaties in Gesves, Trouwlocaties in Goesnes, Trouwlocaties in Grand-Leez, Trouwlocaties in Haillot, Trouwlocaties in Hamois, Trouwlocaties in Hanzinne, Trouwlocaties in Hastière, Trouwlocaties in Hastière-par-Delà, Trouwlocaties in Havelange, Trouwlocaties in Heer, Trouwlocaties in Hour, Trouwlocaties in Houyet, Trouwlocaties in Jallet, Trouwlocaties in Jemeppe-sur-Sambre, Trouwlocaties in La Bruyère, Trouwlocaties in Lisogne, Trouwlocaties in Loyers, Trouwlocaties in Maffe, Trouwlocaties in Marche-les-Dames, Trouwlocaties in Martouzin-Neuville, Trouwlocaties in Mazy, Trouwlocaties in Méan, Trouwlocaties in Mettet, Trouwlocaties in Miécret, Trouwlocaties in Mohiville, Trouwlocaties in Namur, Trouwlocaties in Ohey, Trouwlocaties in Onhaye, Trouwlocaties in Perwez-Haillot, Trouwlocaties in Philippeville, Trouwlocaties in Pondrôme, Trouwlocaties in Profondeville, Trouwlocaties in Rochefort, Trouwlocaties in Saint-Denis, Trouwlocaties in Saint-Marc, Trouwlocaties in Saint-Servais, Trouwlocaties in Sambreville, Trouwlocaties in Schaltin, Trouwlocaties in Serville, Trouwlocaties in Sombreffe, Trouwlocaties in Somme-Leuze, Trouwlocaties in Sommière, Trouwlocaties in Sorinne-la-Longue, Trouwlocaties in Sorinnes, Trouwlocaties in Stave, Trouwlocaties in Thynes, Trouwlocaties in Vedrin, Trouwlocaties in Viroinval, Trouwlocaties in Vresse-sur-Semois, Trouwlocaties in Walcourt, Trouwlocaties in Wanlin, Trouwlocaties in Wierde, Trouwlocaties in Wiesme, Trouwlocaties in Yvoir, Congreslocatie in Namen, Evenementenlocaties in Namen, Feestzalen in Namen, Vergaderzalen in Namen

Jouw trouwlocatie in Namen toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Namen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

  Namen

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties