header

Trouwlocaties in Namen

De mooiste trouwlocaties in Namen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Namen!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in Namen'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events & Staycation Squad - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Trouwlocaties in Namen

Op zoek naar een trouwlocatie in Namen? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je meteen alle trouwlocaties in Namen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Namen

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een trouwlocatie in Namen. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle trouwlocaties in de buurt van Namen. Voor 'trouwlocatie Namen' hebben we momenteel 11 mogelijkheden.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in Achet, Trouwlocaties in Agimont, Trouwlocaties in Andenne, Trouwlocaties in Anhée, Trouwlocaties in Assesse, Trouwlocaties in Beauraing, Trouwlocaties in Belgrade, Trouwlocaties in Berzée, Trouwlocaties in Bievre, Trouwlocaties in Blaimont, Trouwlocaties in Boninne, Trouwlocaties in Bouge, Trouwlocaties in Celles (Nam.), Trouwlocaties in Cerfontaine, Trouwlocaties in Ciney, Trouwlocaties in Cognelée, Trouwlocaties in Courrière, Trouwlocaties in Couvin, Trouwlocaties in Crupet, Trouwlocaties in Custinne, Trouwlocaties in Dinant, Trouwlocaties in Doische, Trouwlocaties in Eghezée, Trouwlocaties in Emptinne, Trouwlocaties in Ermeton-sur-Biert, Trouwlocaties in Falaën, Trouwlocaties in Fernelmont, Trouwlocaties in Florée, Trouwlocaties in Floreffe, Trouwlocaties in Florennes, Trouwlocaties in Focant, Trouwlocaties in Fosses-la-Ville, Trouwlocaties in Foy-Notre-Dame, Trouwlocaties in Froidfontaine, Trouwlocaties in Furnaux, Trouwlocaties in Gedinne, Trouwlocaties in Gembloux, Trouwlocaties in Gerin, Trouwlocaties in Gesves, Trouwlocaties in Goesnes, Trouwlocaties in Grand-Leez, Trouwlocaties in Haillot, Trouwlocaties in Hamois, Trouwlocaties in Hanzinne, Trouwlocaties in Hastière, Trouwlocaties in Hastière-par-Delà, Trouwlocaties in Havelange, Trouwlocaties in Heer, Trouwlocaties in Hour, Trouwlocaties in Houyet, Trouwlocaties in Jallet, Trouwlocaties in Jemeppe-sur-Sambre, Trouwlocaties in La Bruyère, Trouwlocaties in Lisogne, Trouwlocaties in Loyers, Trouwlocaties in Maffe, Trouwlocaties in Marche-les-Dames, Trouwlocaties in Martouzin-Neuville, Trouwlocaties in Mazy, Trouwlocaties in Méan, Trouwlocaties in Mettet, Trouwlocaties in Miécret, Trouwlocaties in Mohiville, Trouwlocaties in Namen, Trouwlocaties in Ohey, Trouwlocaties in Onhaye, Trouwlocaties in Perwez-Haillot, Trouwlocaties in Philippeville, Trouwlocaties in Pondrôme, Trouwlocaties in Profondeville, Trouwlocaties in Rochefort, Trouwlocaties in Saint-Denis-Bovesse, Trouwlocaties in Saint-Marc, Trouwlocaties in Saint-Servais, Trouwlocaties in Sambreville, Trouwlocaties in Schaltin, Trouwlocaties in Serville, Trouwlocaties in Sombreffe, Trouwlocaties in Somme-Leuze, Trouwlocaties in Sommière, Trouwlocaties in Sorinne-la-Longue, Trouwlocaties in Sorinnes, Trouwlocaties in Stave, Trouwlocaties in Thynes, Trouwlocaties in Vedrin, Trouwlocaties in Viroinval, Trouwlocaties in Vresse-sur-Semois, Trouwlocaties in Walcourt, Trouwlocaties in Wanlin, Trouwlocaties in Wierde, Trouwlocaties in Wiesme, Trouwlocaties in Yvoir, Congreslocatie in Namen, Evenementenlocaties in Namen, Feestzalen in Namen, Vergaderzalen in Namen

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties