Alle trouwlocaties in Maffe op een rij

De beste trouwlocaties in Maffe vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke trouwlocaties in Maffe. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Deulin

Schrijf review Deulin (Hotton) (8.3 km)

Het kasteel staat op de lijst van uitzonderlijk Waals erfgoed en is een typisch voorbeeld van de Luikse architectuur.Gebouwd in witgekalkte bakstenen en blauwe stenen, vormt het een harmonieus architectonisch geheel.

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (10.3 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

No Photo Available

Le Grenier

Schrijf review Abée (Tinlot) (13.9 km)

Landelijke omgeving met typische vierkanthoeve in de regio Condroz-Liégeois. Onze feestzalen staan klaar voor uw evenement.

La ferme de Werpin

La ferme de Werpin

Schrijf review Hotton (15.9 km)

La ferme de Werpin is een authentieke Ardense hoeveboerderij met 12 appartementen, een grote horecakeuken en een zaal/ serre.

No Photo Available

Château de Halloy

Schrijf review Braibant (Ciney) (17.8 km)

De kracht van Château de Halloy is om beide grote ruimtes (woonkamer, eetkamer, biljartkamer …) te bieden om feesten te organiseren en tegelijkertijd een mogelijkheid tot accommodatie voor uzelf, uw familie of vrienden (14 kamers allemaal met badkamer).

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (18.1 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

Top trouwlocaties in Maffe

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Maffe? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Maffe dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Maffe

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Maffe. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Maffe was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Maffe, Evenementenlocaties in Maffe, Feestzalen in Maffe, Vergaderzaal in Maffe

Jouw trouwlocatie in Maffe toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Maffe. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: