Alle Feestzaal in regio Gelderland op een rij

De beste Feestzaal in regio Gelderland vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 65+ unieke feestzalen in Gelderland. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

4 reviews Amsterdam

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken.

Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo

Schrijf review 't Loo-Oldebroek

Landal Landgoed ’t Loo is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, ...

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn

Schrijf review Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is een multifunctionele evenementenlocatie die sportiviteit en zakelijke ambitie uitademt in een moderne locatie in het midden van het land.

Landal Coldenhove

Landal Coldenhove

Schrijf review Eerbeek

Landal Coldenhove is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering,

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

Mauritskazerne

Mauritskazerne

Schrijf review

Een monumentale locatie met Nederlands mooiste natuurgebied als achtertuin. Dat is de Mauritskazerne in Ede. Jij kunt hier nu in alle stijl jouw gasten ontvangen.

Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar

Schrijf review Barneveld

Kasteel De Schaffelaar in Barneveld een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling.

Sparrendam

Sparrendam

Schrijf review Hoevelaken

Sparrendam is een kunsthoeve. Een sfeervolle ruimte met dikke houten gebinten en estriken vloeren. Gezellig verlicht door kaarsenkronen. Tenzij u natuurlijk iets anders wenst. De ruimte leent zich bij uitstek voor alle soorten gelegenheden.

De Kaap bv

De Kaap bv

Schrijf review Zoelen

Voor het leukste bedrijfsuitje, gekste vrijgezellenfeest, gezelligste familiedag of unieke themafeest! Centraal in Nederland, in- & outdoor met voor ieder wat wils! Je kunt hier terecht voor een compleet evenement op maat en vindt er alles onder één dak.

Van der Valk Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem

Schrijf review Arnhem

Hotel Arnhem beschikt over 10 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

No Photo Available

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Schrijf review Ede

Al meer dan 30 jaar is ReeHorst de bekende locatie voor landelijke congressen, feesten en vergaderingen. Gerenommeerde bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met de ervaren specialisten van ReeHorst.

Nederlands openluchtmuseum

Nederlands openluchtmuseum

Schrijf review Arnhem

In het Openluchtmuseum kunt u vergaderen of feesten in eeuwenoude gebouwen en u geniet van een lunch of diner met ambachtelijke specialiteiten. Uw dag krijgt een echte plus met een rondleiding, bier proeven in de brouwerij of een wandeling door het museum

Fort Lent

Fort Lent

Schrijf review Lent / Nijmegen

Fort Lent heeft een grote reputatie in het op-en-top verzorgen van unieke business events en originele bedrijfsfeesten. Dat doen wij voor kleine gezelschappen, maar ook grotere gezelschappen tot 800 personen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Tiel

Schrijf review Tiel

Van der Valk Hotel Tiel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. Congressen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in onze prachtige nieuwe zalen.

No Photo Available

Scandic Sanadome Nijmegen ***

Schrijf review Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

Yellow Wings

Yellow Wings

Schrijf review Teuge

De hangar van Special Air Services en Yellow WIngs is een geweldige omgeving voor uw event! De hangar biedt vele mogelijkheden. U kunt vliegtuigen laten nerzetten, zodat uw event tussen de vliegtuigen plaatsvindt.

Musis & Stadstheater Arnhem

Musis & Stadstheater Arnhem

Schrijf review Arnhem

Musis Sacrum biedt u haar befaamde concertzaal met podium en balkon als entourage voor een stijlvolle en wat grootschaliger bijeenkomst of diner. Daarnaast kunt u kiezen uit een zevental karakteristieke zalen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

Pathé Ede

Pathé Ede

Schrijf review Ede

CineMec heeft 9 zalen: een ExpoTheater met een flexibele stoelenvloer, 1.000 zitplaatsen of een vlakke vloer + balkon voor ca. 1.300 personen, een congreszaal met 336 stoelen op de begane grond en zeven bioscoopzalen met 122-177 stoelen.

16e eeuws partycenter Old Cave

16e eeuws partycenter Old Cave

Schrijf review Nijmegen

Voor wie echt iets bijzonders zoekt is Old Cave de locatie bij uitstek .Dit unieke eeuwen oude pand bied voor elk feest wat wils.

Slot Doddendael

Slot Doddendael

Schrijf review Ewijk

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, omringd door een slotgracht met dodden. Het Slot is gelegen in het Land van Maas en Waal, 8 kilometer ten westen van Nijmegen. In het Slot vindt u zes ruimtes, die geschikt zijn voor feesten, diners, vergader

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Schrijf review Ermelo

In de Veluwse bossen ligt het Hotel de Heerlickheijd van Ermelo nabij Nijkerk en Harderwijk. Zeer goed bereikbaar vanaf de A28 en van alle gemakken voorzien, van luxe hotelkamers tot mooie vergaderruimtes, feestzalen en congreszalen (tot 650 gasten).

Veluwe Hotel De Beyaerd

Veluwe Hotel De Beyaerd

Schrijf review Hulshorst

Golden Tulip De Beyaerd, gelegen aan de grens van de Veluwe en op 5 minuten afstand van het Veluwemeer. Een rustig gelegen 4-sterren 'Paviljoenhotel' met 95 compleet uitgeruste tweepersoonskamers die via de overkapte paden door onze tuin gemakkelijk zijn

Dolfinarium

Dolfinarium

Schrijf review Harderwijk

In het Dolfinarium wonen meer dan 70 zeezoogdieren en duizenden vissen. Het Dolfinarium is daarom dé plaats voor elk spetterend evenement voor 25 tot maar liefst 5000 gasten.

Hotel de Sterrenberg

Hotel de Sterrenberg

Schrijf review Otterlo (Veluwe)

Wij kunnen u 5 comfortabele zalen bieden, voorzien van alle gemak, moderne apparatuur en airconditioning. Ook in de zalen vindt u het natuurlijke design terug.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzaal in regio Gelderland'.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Een unieke varende locatie

|Erwin Roosenstein (All Star Entertainment)|26/02/2018

All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

|Sophie Naze (KonseptS Events)|01/07/2017

Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
Doe zo voort!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Legendarisch

|Alex Blaauboer (De Nederlandsche Tafelronde)|13/06/2017

Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Get Inspired Event 2014

|Kevin Van der Straeten (eventplanner.net)|19/04/2017

In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

Top Feestzaal in regio Gelderland

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in regio Gelderland? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Gelderland dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in regio Gelderland

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Gelderland. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in regio Gelderland was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzaal in Aalst, Feestzaal in Aalten, Feestzaal in Acquoy, Feestzaal in Aerdt, Feestzaal in Alem, Feestzaal in Almen, Feestzaal in Altforst, Feestzaal in Ammerzoden, Feestzaal in Andelst, Feestzaal in Angeren, Feestzaal in Angerlo, Feestzaal in Apeldoorn, Feestzaal in Appeltern, Feestzaal in Arnhem, Feestzaal in Asch, Feestzaal in Asperen, Feestzaal in Azewijn, Feestzaal in Baak, Feestzaal in Babberich, Feestzaal in Balgoij, Feestzaal in Barchem, Feestzaal in Barneveld, Feestzaal in Batenburg, Feestzaal in Beek-Ubbergen, Feestzaal in Beekbergen, Feestzaal in Beemte Broekland, Feestzaal in Beesd, Feestzaal in Beltrum, Feestzaal in Bemmel, Feestzaal in Beneden-Leeuwen, Feestzaal in Bennekom, Feestzaal in Berg en Dal, Feestzaal in Bergharen, Feestzaal in Bern, Feestzaal in Beuningen, Feestzaal in Beusichem, Feestzaal in Borculo, Feestzaal in Boven-Leeuwen, Feestzaal in Braamt, Feestzaal in Brakel, Feestzaal in Bredevoort, Feestzaal in Breedenbroek, Feestzaal in Brinkheurne, Feestzaal in Bronkhorst, Feestzaal in Bruchem, Feestzaal in Brummen, Feestzaal in Buren, Feestzaal in Buurmalsen, Feestzaal in Culemborg, Feestzaal in De Glind, Feestzaal in De Heurne, Feestzaal in De Klomp, Feestzaal in De Steeg, Feestzaal in Deelen, Feestzaal in Deest, Feestzaal in Deil, Feestzaal in Delwijnen, Feestzaal in Didam, Feestzaal in Dieren, Feestzaal in Dinxperlo, Feestzaal in Dodewaard, Feestzaal in Doesburg, Feestzaal in Doetinchem, Feestzaal in Doornenburg, Feestzaal in Doornspijk, Feestzaal in Doorwerth, Feestzaal in Drempt, Feestzaal in Dreumel, Feestzaal in Driel, Feestzaal in Druten, Feestzaal in Duiven, Feestzaal in Echteld, Feestzaal in Eck en Wiel, Feestzaal in Ede, Feestzaal in Ederveen, Feestzaal in Eefde, Feestzaal in Eerbeek, Feestzaal in Eibergen, Feestzaal in Elburg, Feestzaal in Ellecom, Feestzaal in Elspeet, Feestzaal in Empe, Feestzaal in Emst, Feestzaal in Enspijk, Feestzaal in Epe, Feestzaal in Epse, Feestzaal in Erichem, Feestzaal in Erlecom, Feestzaal in Ermelo, Feestzaal in Est, Feestzaal in Etten, Feestzaal in Ewijk, Feestzaal in Gaanderen, Feestzaal in Gameren, Feestzaal in Garderen, Feestzaal in Geesteren, Feestzaal in Geldermalsen, Feestzaal in Gellicum, Feestzaal in Gelselaar, Feestzaal in Gendringen, Feestzaal in Gendt, Feestzaal in Giesbeek, Feestzaal in Gorssel, Feestzaal in Groenlo, Feestzaal in Groesbeek, Feestzaal in Groessen, Feestzaal in Haaften, Feestzaal in Haalderen, Feestzaal in Haarlo, Feestzaal in Hall, Feestzaal in Halle, Feestzaal in Harderwijk, Feestzaal in Harfsen, Feestzaal in Harreveld, Feestzaal in Harskamp, Feestzaal in Hattem, Feestzaal in Hattemerbroek, Feestzaal in Hedel, Feestzaal in Heelsum, Feestzaal in Heelweg, Feestzaal in Heerde, Feestzaal in Heerewaarden, Feestzaal in Heesselt, Feestzaal in Heilig Landstichting, Feestzaal in Hellouw, Feestzaal in Hemmen, Feestzaal in Hengelo, Feestzaal in Hernen, Feestzaal in Herveld, Feestzaal in Herwen, Feestzaal in Herwijnen, Feestzaal in Heteren, Feestzaal in Heukelum, Feestzaal in Heumen, Feestzaal in Heurne, Feestzaal in Hierden, Feestzaal in Hoenderloo, Feestzaal in Hoenzadriel, Feestzaal in Hoevelaken, Feestzaal in Homoet, Feestzaal in Hoog Soeren, Feestzaal in Hoog-Keppel, Feestzaal in Horssen, Feestzaal in Huissen, Feestzaal in Hulshorst, Feestzaal in Hummelo, Feestzaal in Huppel, Feestzaal in Hurwenen, Feestzaal in IJzendoorn, Feestzaal in Ingen, Feestzaal in Joppe, Feestzaal in Kapel-Avezaath, Feestzaal in Keijenborg, Feestzaal in Kekerdom, Feestzaal in Kerk-Avezaath, Feestzaal in Kerkdriel, Feestzaal in Kerkwijk, Feestzaal in Kesteren, Feestzaal in Kilder, Feestzaal in Klarenbeek, Feestzaal in Kootwijk, Feestzaal in Kootwijkerbroek, Feestzaal in Kring van Dorth, Feestzaal in Laag-Keppel, Feestzaal in Laag-Soeren, Feestzaal in Lathum, Feestzaal in Lengel, Feestzaal in Lent, Feestzaal in Leur, Feestzaal in Leuth, Feestzaal in Leuvenheim, Feestzaal in Lichtenvoorde, Feestzaal in Lienden, Feestzaal in Lieren, Feestzaal in Lievelde, Feestzaal in Lobith, Feestzaal in Lochem, Feestzaal in Loenen, Feestzaal in Loerbeek, Feestzaal in Loo, Feestzaal in Lunteren, Feestzaal in Maasbommel, Feestzaal in Malden, Feestzaal in Mariënvelde, Feestzaal in Maurik, Feestzaal in Meddo, Feestzaal in Megchelen, Feestzaal in Meteren, Feestzaal in Millingen aan de Rijn, Feestzaal in Miste, Feestzaal in Nederasselt, Feestzaal in Nederhemert, Feestzaal in Neede, Feestzaal in Neerijnen, Feestzaal in Netterden, Feestzaal in Nieuwaal, Feestzaal in Niftrik, Feestzaal in Nijbroek, Feestzaal in Nijkerk, Feestzaal in Nijkerkerveen, Feestzaal in Nijmegen, Feestzaal in Nunspeet, Feestzaal in Ochten, Feestzaal in Oene, Feestzaal in Olburgen, Feestzaal in Oldebroek, Feestzaal in Ommeren, Feestzaal in Ooij, Feestzaal in Oosterbeek, Feestzaal in Oosterwolde, Feestzaal in Ophemert, Feestzaal in Opheusden, Feestzaal in Opijnen, Feestzaal in Otterlo, Feestzaal in Overasselt, Feestzaal in Pannerden, Feestzaal in Persingen, Feestzaal in Poederoijen, Feestzaal in Puiflijk, Feestzaal in Putten, Feestzaal in Radio Kootwijk, Feestzaal in Randwijk, Feestzaal in Ratum, Feestzaal in Ravenswaaij, Feestzaal in Rekken, Feestzaal in Renkum, Feestzaal in Ressen, Feestzaal in Rha, Feestzaal in Rheden, Feestzaal in Rhenoy, Feestzaal in Rietmolen, Feestzaal in Rossum, Feestzaal in Rozendaal, Feestzaal in Rumpt, Feestzaal in Ruurlo, Feestzaal in s-Heerenberg, Feestzaal in Scherpenzeel, Feestzaal in Silvolde, Feestzaal in Sinderen, Feestzaal in Slijk-Ewijk, Feestzaal in Spankeren, Feestzaal in Spijk, Feestzaal in Steenderen, Feestzaal in Steenenkamer, Feestzaal in Stokkum, Feestzaal in Stroe, Feestzaal in t Harde, Feestzaal in t Loo, Feestzaal in Terborg, Feestzaal in Terschuur, Feestzaal in Terwolde, Feestzaal in Teuge, Feestzaal in Tiel, Feestzaal in Toldijk, Feestzaal in Tolkamer, Feestzaal in Tonden, Feestzaal in Tricht, Feestzaal in Tuil, Feestzaal in Twello, Feestzaal in Ubbergen, Feestzaal in Uddel, Feestzaal in Ugchelen, Feestzaal in Ulft, Feestzaal in Vaassen, Feestzaal in Valburg, Feestzaal in Varik, Feestzaal in Varsselder, Feestzaal in Varsseveld, Feestzaal in Veessen, Feestzaal in Velddriel, Feestzaal in Vethuizen, Feestzaal in Vierakker, Feestzaal in Vierhouten, Feestzaal in Voorst, Feestzaal in Voorthuizen, Feestzaal in Vorchten, Feestzaal in Vorden, Feestzaal in Vragender, Feestzaal in Vuren, Feestzaal in Waardenburg, Feestzaal in Wadenoijen, Feestzaal in Wageningen, Feestzaal in Wamel, Feestzaal in Wapenveld, Feestzaal in Warnsveld, Feestzaal in Wehl, Feestzaal in Wekerom, Feestzaal in Well, Feestzaal in Wenum, Feestzaal in Westendorp, Feestzaal in Westervoort, Feestzaal in Weurt, Feestzaal in Wezep, Feestzaal in Wichmond, Feestzaal in Wijchen, Feestzaal in Wijnbergen, Feestzaal in Wilp, Feestzaal in Winssen, Feestzaal in Winterswijk, Feestzaal in Winterswijk Corle, Feestzaal in Winterswijk Henxel, Feestzaal in Winterswijk Kotten, Feestzaal in Wolfheze, Feestzaal in Woold, Feestzaal in Zaltbommel, Feestzaal in Zeddam, Feestzaal in Zelhem, Feestzaal in Zennewijnen, Feestzaal in Zetten, Feestzaal in Zevenaar, Feestzaal in Zieuwent, Feestzaal in Zoelen, Feestzaal in Zoelmond, Feestzaal in Zuilichem, Feestzaal in Zutphen, Feestzaal in Zwartebroek, Congreslocatie in Gelderland, Evenementenlocaties in Gelderland, Trouwlocaties in Gelderland, Vergaderzaal in Gelderland

Jouw feestzaal in Gelderland toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Gelderland. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: