Alle feestzalen in Lent op een rij

De beste feestzalen in Lent vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 25+ unieke feestzalen in Lent. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (0.6 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

16e eeuws partycenter Old Cave

16e eeuws partycenter Old Cave

Schrijf review Nijmegen (2.1 km)

Voor wie echt iets bijzonders zoekt is Old Cave de locatie bij uitstek .Dit unieke eeuwen oude pand bied voor elk feest wat wils.

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (2.7 km)

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen (2.9 km)

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

No Photo Available

Herenboerderij De Hucht

Schrijf review Elst (5.5 km)

No Photo Available

Scandic Sanadome Nijmegen ***

Schrijf review Nijmegen (5.7 km)

No Photo Available

Hotel-Restaurant Erica

Schrijf review Berg en Dal (5.8 km)

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal (5.8 km)

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

No Photo Available

Triavium Congressen & Feesten

Schrijf review Nijmegen (7.2 km)

Combinatie van de 8 verschillende zalen en de schitterende Plaza met omliggende sfeercafés biedt het Triavium altijd een passende ruimte aan groepen van 15 tot maar liefst 1500 gasten. Ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaarvervoer.

Slot Doddendael

Slot Doddendael

Schrijf review Ewijk (8.2 km)

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, omringd door een slotgracht met dodden. Het Slot is gelegen in het Land van Maas en Waal, 8 kilometer ten westen van Nijmegen. In het Slot vindt u zes ruimtes, die geschikt zijn voor feesten, diners, vergader

No Photo Available

GelreDome

Schrijf review Arnhem (10.9 km)

inds Gelredome in 1998 haar deuren voor het publiek opende hebben al miljoenen mensen het Arnhemse evenementen-theater bezocht. Ook bedrijven vinden de weg naar Gelredome. Voor congressen, seminars, beurzen, presentaties, etc.

No Photo Available

Landgoed Bergzicht / De Raaf

Schrijf review Heumen (11.1 km)

Door de diverseiteit aan ruimtes zoals deOrangerie in het groen, Villa Bergzicht met Burgemeesterkamer en keuken, Koetshuis met serre aan de tuinen, Toscaans terras, kuiperij en Laagherkelder zijn er veel mogelijkheden.

Industrial Studios

Industrial Studios

Schrijf review Arnhem (12.7 km)

Industrial Studios geeft de mogelijkheid om mensen en bedrijven online én fysiek te verbinden en elkaar te laten inspireren! In het afgelopen jaar innoveerden we volop en de geleerde lessen nemen wij mee de toekomst in.

No Photo Available

De Eusebiuskerk Arnhem

Schrijf review Arnhem (12.8 km)

No Photo Available

Maksim Partycentrum

Schrijf review Westervoort (12.9 km)

Zalencentrum Maksim. U bent aan het juiste adres voor al uw partijen, vergaderingen, bruiloften en andere feestelijke en zakelijke aangelegenheden. Ons zalencentrum is al jarenlang een begrip in de regio Arnhem/Nijmegen, dankzij onze jarenlange ervaring,

Musis & Stadstheater Arnhem

Musis & Stadstheater Arnhem

Schrijf review Arnhem (13.3 km)

Musis Sacrum biedt u haar befaamde concertzaal met podium en balkon als entourage voor een stijlvolle en wat grootschaliger bijeenkomst of diner. Daarnaast kunt u kiezen uit een zevental karakteristieke zalen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

No Photo Available

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

Schrijf review Doorwerth (13.7 km)

Golden Tulip Hotel Doorwerth - uw ideale locatie voor bijeenkomsten, vergaderingen of een heerlijk weekendje weg.

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (14.6 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

Landgoed Groot Warnsborn ****

Landgoed Groot Warnsborn ****

Schrijf review Arnhem (16 km)

Samen met Oranjerie een unieke lokatie voor verschillende soorten bijeenkomsten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Schrijf review Wageningen (16.1 km)

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg ligt midden in een bosrijke omgeving aan de Utrechtse Heuvelrug. Het eigentijdse hotel beschikt over een capaciteit voor recepties tot wel 800 gasten!

Nederlands openluchtmuseum

Nederlands openluchtmuseum

Schrijf review Arnhem (16.2 km)

In het Openluchtmuseum kunt u vergaderen of feesten in eeuwenoude gebouwen en u geniet van een lunch of diner met ambachtelijke specialiteiten. Uw dag krijgt een echte plus met een rondleiding, bier proeven in de brouwerij of een wandeling door het museum

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem (16.2 km)

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

Van der Valk Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem

Schrijf review Arnhem (16.7 km)

Hotel Arnhem beschikt over 10 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen (18 km)

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern

Schrijf review Appeltern (18.5 km)

De Tuinen van Appeltern. Het grootste tuinideeënpark van Europa! De ruim 200 modeltuinen met een plantenmarkt, gezellige terrassen en restaurants staan op zichzelf al garant voor een compleet en geslaagd dagje uit.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Lent

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Lent? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Lent dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Lent

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Lent. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Lent was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Lent, Evenementenlocaties in Lent, Trouwlocaties in Lent, Vergaderzalen in Lent

Jouw feestzaal in Lent toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Lent. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: