Alle feestzalen in Heumen op een rij

De beste feestzalen in Heumen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke feestzalen in Heumen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Landgoed Bergzicht / De Raaf

Schrijf review Heumen (1 km)

Door de diverseiteit aan ruimtes zoals deOrangerie in het groen, Villa Bergzicht met Burgemeesterkamer en keuken, Koetshuis met serre aan de tuinen, Toscaans terras, kuiperij en Laagherkelder zijn er veel mogelijkheden.

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (3.4 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

No Photo Available

Scandic Sanadome Nijmegen ***

Schrijf review Nijmegen (6.1 km)

No Photo Available

Hotel-Restaurant Erica

Schrijf review Berg en Dal (7.3 km)

No Photo Available

Triavium Congressen & Feesten

Schrijf review Nijmegen (7.5 km)

Combinatie van de 8 verschillende zalen en de schitterende Plaza met omliggende sfeercafés biedt het Triavium altijd een passende ruimte aan groepen van 15 tot maar liefst 1500 gasten. Ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaarvervoer.

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal (7.9 km)

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen (8.3 km)

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (8.5 km)

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

16e eeuws partycenter Old Cave

16e eeuws partycenter Old Cave

Schrijf review Nijmegen (9.1 km)

Voor wie echt iets bijzonders zoekt is Old Cave de locatie bij uitstek .Dit unieke eeuwen oude pand bied voor elk feest wat wils.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (10.7 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

Slot Doddendael

Slot Doddendael

Schrijf review Ewijk (13.9 km)

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, omringd door een slotgracht met dodden. Het Slot is gelegen in het Land van Maas en Waal, 8 kilometer ten westen van Nijmegen. In het Slot vindt u zes ruimtes, die geschikt zijn voor feesten, diners, vergader

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (14.8 km)

No Photo Available

Herenboerderij De Hucht

Schrijf review Elst (16.6 km)

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (18.5 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern

Schrijf review Appeltern (18.7 km)

De Tuinen van Appeltern. Het grootste tuinideeënpark van Europa! De ruim 200 modeltuinen met een plantenmarkt, gezellige terrassen en restaurants staan op zichzelf al garant voor een compleet en geslaagd dagje uit.

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (20 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Heumen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Heumen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Heumen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Heumen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heumen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Heumen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Heumen, Evenementenlocaties in Heumen, Trouwlocaties in Heumen, Vergaderzalen in Heumen

Jouw feestzaal in Heumen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Heumen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: