Alle vergaderzalen in Heumen op een rij

De beste vergaderzalen in Heumen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke vergaderzalen in Heumen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (3.4 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

Loodz Mosa

Loodz Mosa

Schrijf review Beers NB (5.3 km)

Ervaar de magie van onze inspirerende daglicht locatie in Beers. Bij Loodz Mosa is alles mogelijk: van het vastleggen van het perfecte shot tot het creëren van onvergetelijke content, het hosten van inspirerende vergaderingen, ...

No Photo Available

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (6.1 km)

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Schrijf review Made (7.3 km)

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt op de top van Berg en Dal het in de bossen verborgen Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Een meeting en eventlocatie met een rijke geschiedenis en ervaring!

No Photo Available

Hotel-Restaurant Erica

Schrijf review Berg en Dal (7.3 km)

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Schrijf review Berg en Dal (7.6 km)

In het groen, direct aan de bekende Zevenheuvelenweg, vindt u deze unieke en veelzijdige vergaderlocatie. Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is de locatie voor onbezorgd vergaderen in Berg en Dal.

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal (7.9 km)

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen (8.3 km)

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (8.5 km)

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Schrijf review Mill (10.1 km)

Dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Een vergadering, brainstormsessie of training? Met twee multifunctionele zalen tot wel 400 personen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (10.7 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

Slot Doddendael

Slot Doddendael

Schrijf review Ewijk (13.9 km)

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, omringd door een slotgracht met dodden. Het Slot is gelegen in het Land van Maas en Waal, 8 kilometer ten westen van Nijmegen. In het Slot vindt u zes ruimtes, die geschikt zijn voor feesten, diners, vergader

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (14.8 km)

Een prachtige locatie in hartje Boxmeer.

No Photo Available

Herenboerderij De Hucht

Schrijf review Elst (16.6 km)

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (18.5 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

No Photo Available

IBN Vergadercentrum

Schrijf review Uden (19.5 km)

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materiale

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (20 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Heumen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Heumen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Heumen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Heumen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heumen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Heumen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Heumen, Evenementenlocaties in Heumen, Feestzalen in Heumen, Trouwlocaties in Heumen

Jouw vergaderzaal in Heumen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Heumen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: