Midden Nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

  • Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld, Nederland

De Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en modern evenementencomplex in het hart van Nederland. Helemaal ingericht en afgestemd op de wensen van evenementorganisatoren en voorzien van alle denkbare faciliteiten voor zakelijke en publieksevenementen. Ons doel? De verwachtingen van u, uw gasten en bezoekers overtreffen door uit te blinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit. De Midden Nederland Hallen zijn geschikt voor uiteenlopende events. Van beurzen tot congressen en van (bedrijfs)feesten tot kick-off bijeenkomsten. Combineer de flexibele ruimtes of huur ze apart!

 

Bereikbaarheid

Waar uw gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen zijn altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land. Het complex ligt op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A30. Op het terrein kunt u gratis parkeren en zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische auto's. Indien gewenst verzorgen wij pendelvervoer vanaf het station naar onze locatie.

 

Duurzaamheid

De Midden Nederland Hallen doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u en uw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 500 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen. Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

 

Totaalbeleving

Lekker eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom beschikken de Midden Nederland Hallen over eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een hapje of drankje of een compleet diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. Daarnaast beschikt het complex over een grand café dat geopend is tijdens evenementen. Desgewenst kunnen we u ook ondersteunen op het gebied van entertainment.

 

Zalen

De expohal (2500 m², 14 meter hoog) is zeer geschikt voor evenementen met gemiddelde tot grote bezoekersstromen. Te denken valt aan beurzen, exposities, markten, productpresentaties, netwerkevenementen, concerten en sportevenementen.

 

De hal is snel geschikt te maken voor elkaar opvolgende evenementen. Uiteraard is de hal voorzien van faciliteiten als water, elektra en internet. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  • Auditiorium met 100-2500 zitplaatsen
  • Mini auditorium met 300 zitplaatsen
  • 20 subzalen (50 tot 350 personen)
  • Volledig gefaciliteerde expohal van 2500 m²
  • Ruime foyer en Grand Café

Reviews over Midden Nederland Hallen

Er zijn (nog) geen reviews over Midden Nederland Hallen. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Midden Nederland Hallen

Wifi

gratis 

Aantal personen

100 - 2500 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie