Alle congreslocaties in Barneveld op een rij

De beste congreslocaties in Barneveld vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke congreslocaties in Barneveld. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar

Schrijf review Barneveld (1.2 km)

Kasteel De Schaffelaar in Barneveld een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling.

Midden Nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

Schrijf review Barneveld (2.1 km)

De Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en modern evenementencomplex in het hart van Nederland.

De Werelt

De Werelt

Schrijf review Lunteren (6.9 km)

Congrescentrum De Werelt in Lunteren staat in een prachtige, bosrijke omgeving. Centraal in Nederland, goed bereikbaar via de A30 en er zijn 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

No Photo Available

50|50 hotel en congrescentrum Belmont

Schrijf review Ede (7.8 km)

Cultura Ede

Cultura Ede

Schrijf review Ede (11.3 km)

Een sfeervolle vergadering, evenement of voorstelling op 1,5 meter? Bij Cultura ben je hiervoor aan het juiste adres!

Flint - theater, evenementen en congressen

Flint - theater, evenementen en congressen

Schrijf review Amersfoort (13.3 km)

Voor een vergadering, congres of beurs bent u bij Flint aan het juiste adres. Goed bereikbaar en in het midden van het land.

No Photo Available

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Schrijf review Ede (13.5 km)

Al meer dan 30 jaar is ReeHorst de bekende locatie voor landelijke congressen, feesten en vergaderingen. Gerenommeerde bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met de ervaren specialisten van ReeHorst.

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW

Schrijf review Leusden (13.6 km)

Conferentiecentrum voor al uw (meerdaagse) vergaderingen en trainingen. Ons conferentiehotel ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie.

De Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods

Schrijf review Amersfoort (14.9 km)

Komen uw gasten uit heel Nederland? Dan staat bereikbaarheid echt centraal! Evenementenlocatie De Rijtuigenloods is een grote industriële evenementenlocatie in het hart van Nederland.

Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn

Schrijf review Amersfoort (15.1 km)

Het Oude Magazijn: een inspirerende, industriële en evenementenlocatie in Amersfoort.

Het Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis

Schrijf review Amersfoort (15.2 km)

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort een monumentaal pand in een bruisende omgeving, met een interieur dat industriële looks, authentieke details en een warme sfeer combineert.

De Veerensmederij

De Veerensmederij

Schrijf review Amersfoort (15.3 km)

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats.

Landgoed Zonheuvel Hotel Conferentiecentrum

Landgoed Zonheuvel Hotel Conferentiecentrum

Schrijf review Doorn (18.2 km)

Het prachtige 3-sterren Hotel Landgoed Zonheuvel staat in Doorn in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het Landgoed Zonheuvel bestaat uit een openluchttheater en vier gebouwen: een hotel, een restaurant, een vergaderzalencomplex en de grootste congres

No Photo Available

De Eemlandhoeve

Schrijf review Bunschoten-Spakenburg (18.7 km)

De Eemlandhoeve is een congreslocatie midden nederland, in de natuur en op maar 5 minuten afstand van de a1!

Kaap Doorn Conferentiecentrum

Kaap Doorn Conferentiecentrum

Schrijf review Doorn (18.7 km)

Midden in de Provincie Utrecht, in de bossen van Doorn, vindt u de prachtige vergaderlocatie, congrescentrum en hotel Kaap Doorn. Bij ons vergadert u volledig ontzorgd.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen (19.1 km)

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Schrijf review Ermelo (19.9 km)

In de Veluwse bossen ligt het Hotel de Heerlickheijd van Ermelo nabij Nijkerk en Harderwijk. Zeer goed bereikbaar vanaf de A28 en van alle gemakken voorzien, van luxe hotelkamers tot mooie vergaderruimtes, feestzalen en congreszalen (tot 650 gasten).

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Barneveld

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Barneveld? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Barneveld dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Barneveld

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Barneveld. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Barneveld was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Barneveld, Feestzalen in Barneveld, Trouwlocaties in Barneveld, Vergaderzaal in Barneveld

Jouw congreslocatie in Barneveld toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Barneveld. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: