Alle evenementenlocaties in Wijngaarden op een rij

De beste evenementenlocaties in Wijngaarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke evenementenlocaties in Wijngaarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (16.7 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

No Photo Available

De Kuip Meetings & Events

Schrijf review Rotterdam (17.6 km)

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is alles mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent.

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise

Schrijf review Rotterdam (18 km)

Looking for a versatile and affordable event space for your next corporate event or private function? Look no further than Erasmus Enterprise! Our modern and fully equipped event spaces are available for rent.

No Photo Available

Pompgebouw de Esch

Schrijf review Rotterdam (18.3 km)

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument, ooit eigendom geweest van de Rotterdamse Drinkwaterleiding. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam.

Maassilo

Maassilo

Schrijf review Rotterdam (19.4 km)

De Maassilo is gevestigd in de grootste en oudste graansilo van Europa, aan de Maashaven. De vijftien zalen zijn volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met alle denkbare voorzieningen.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (19.6 km)

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Wijngaarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Wijngaarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Wijngaarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Wijngaarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wijngaarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Wijngaarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wijngaarden, Feestzalen in Wijngaarden, Trouwlocaties in Wijngaarden, Vergaderzalen in Wijngaarden

Jouw evenementenlocatie in Wijngaarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Wijngaarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: