Alle feestzalen in Wijngaarden op een rij

De beste feestzalen in Wijngaarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke feestzalen in Wijngaarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Restaurant de Merwelanden

Schrijf review Dordrecht (4.3 km)

Fles & Mes

Fles & Mes

Schrijf review Dordrecht (7 km)

FLES & MES Catering Events is een full service catering bedrijf uit Dordrecht, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een Fles & Mes scherpe prijs.

Hippe Hendrik

Hippe Hendrik

Schrijf review Hendrik-Ido-Ambacht (8.5 km)

Voel je thuis in de luxe eenvoud en tijdloze elegantie van dit monumentale pand tussen Rotterdam en Dordrecht.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Schrijf review Ridderkerk (14.5 km)

Een complete bruiloft, professioneel vergaderen of uitgebreid feesten. Ons hotel is de ideale locatie voor uw evenement. Dichtbij Rotterdam en makkelijk bereikbaar voor uw gasten. Ontdek de vele mogelijkheden van onze 17 multifunctionele zalen.

No Photo Available

De Kuip Meetings & Events

Schrijf review Rotterdam (17.6 km)

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is alles mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent.

No Photo Available

Pompgebouw de Esch

Schrijf review Rotterdam (18.3 km)

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument, ooit eigendom geweest van de Rotterdamse Drinkwaterleiding. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam.

No Photo Available

Prinses Theater

Schrijf review Rotterdam (18.3 km)

Het Prinses Theater is een unieke party-locatie, gelegen in Historisch Delfshaven. Door alle aanwezige faciliteiten is het Prinses Theater uitermate geschikt voor zowel zakelijke, als particuliere evenementen.

No Photo Available

NH Capelle

Schrijf review Capelle aan den IJssel (18.4 km)

Voor uw vergadering of feestavond zijn de grotere Salons een absolute aanrader. Hier kunt u uw bijeenkomst van 2 tot 250 personen organiseren. Voor uw vergadering of diner in kleinere kring zijn de 30m2 Boardrooms zeer geschikt. Alle zalen van NH Capelle

Maassilo

Maassilo

Schrijf review Rotterdam (19.4 km)

De Maassilo is gevestigd in de grootste en oudste graansilo van Europa, aan de Maashaven. De vijftien zalen zijn volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met alle denkbare voorzieningen.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (19.6 km)

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam (19.8 km)

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Wijngaarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Wijngaarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Wijngaarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Wijngaarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wijngaarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Wijngaarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wijngaarden, Evenementenlocaties in Wijngaarden, Trouwlocaties in Wijngaarden, Vergaderzalen in Wijngaarden

Jouw feestzaal in Wijngaarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Wijngaarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: