Alle vergaderzalen in Wijngaarden op een rij

De beste vergaderzalen in Wijngaarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke vergaderzalen in Wijngaarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Ara

Van der Valk Hotel Ara

Schrijf review Zwijndrecht (13.5 km)

Een verrassende en inspirerende locatie voor uw bijeenkomst. Van der Valk Hotel ARA beschikt over 7 zalen en een vergadersuite die in grootte varieeren van 40 tot 340 m2.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Schrijf review Ridderkerk (14.5 km)

Een complete bruiloft, professioneel vergaderen of uitgebreid feesten. Ons hotel is de ideale locatie voor uw evenement. Dichtbij Rotterdam en makkelijk bereikbaar voor uw gasten. Ontdek de vele mogelijkheden van onze 17 multifunctionele zalen.

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (16.7 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

Center Parcs Meetings & Events

Center Parcs Meetings & Events

Schrijf review Peer (16.7 km)

Business Solutions biedt bedrijven de accommodatie en faciliteiten van zowel Center Parcs als Sunparks voor het organiseren van bedrijfsfeesten, vergaderingen en evenementen. U vindt de diverse locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

No Photo Available

De Kuip Meetings & Events

Schrijf review Rotterdam (17.6 km)

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is alles mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent.

No Photo Available

Novotel Rotterdam Brainpark

Schrijf review Rotterdam (17.8 km)

Het hotel ligt dichtbij de A16 in het zakencentrum Brainpark, naast de Erasmus universiteit op slechts 10 minuten afstand van het centrum.

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise

Schrijf review Rotterdam (18 km)

Looking for a versatile and affordable event space for your next corporate event or private function? Look no further than Erasmus Enterprise! Our modern and fully equipped event spaces are available for rent.

No Photo Available

Pompgebouw de Esch

Schrijf review Rotterdam (18.3 km)

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument, ooit eigendom geweest van de Rotterdamse Drinkwaterleiding. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam.

No Photo Available

NH Capelle

Schrijf review Capelle aan den IJssel (18.4 km)

Voor uw vergadering of feestavond zijn de grotere Salons een absolute aanrader. Hier kunt u uw bijeenkomst van 2 tot 250 personen organiseren. Voor uw vergadering of diner in kleinere kring zijn de 30m2 Boardrooms zeer geschikt. Alle zalen van NH Capelle

No Photo Available

BCN Rotterdam

Schrijf review Capelle a/d Ijssel (18.4 km)

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station Rotterdam Alexander vindt u trainingslocatie BCN Rotterdam. Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (19.6 km)

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam (19.8 km)

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

No Photo Available

Nieuwe Luxor Theater

Schrijf review Rotterdam (19.9 km)

Niet alleen is het gebouw geschikt voor afscheidsrecepties of bedrijfspresentaties, Luxor straalt allure uit waar persconferenties of productlanceringen uitstekend bij passen. De moderne en ruime opzet maken van het theater een unieke evenementenlocatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Wijngaarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Wijngaarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Wijngaarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Wijngaarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wijngaarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Wijngaarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wijngaarden, Evenementenlocaties in Wijngaarden, Feestzalen in Wijngaarden, Trouwlocaties in Wijngaarden

Jouw vergaderzaal in Wijngaarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Wijngaarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: