header

Congreslocatie in Zandvliet

De origineelste congreslocatie in Zandvliet vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Zandvliet!

Congreslocatie in Zandvliet

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen

Schrijf review 12.6 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Antwerpen, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Laat je dan verrassen door alles wat Kinepolis Antwerpen te bieden heeft.

Zaal Barcelona

Zaal Barcelona

Schrijf review 13.7 km

Zaal Barcelona is een unieke eventlocatie in Hangar 26, een prachtig stuk Antwerps erfgoed aan de Rijnkaai. Het sublieme Scheldezicht dat deze locatie biedt, is een troef voor elk evenement.

No Photo Available

One Eighty MAS

Schrijf review 13.9 km
Lotto Arena

Lotto Arena

Schrijf review 15.1 km

Even succesvol als het Sportpaleis is de veel jongere Lotto Arena, die niet voor haar buur hoeft onder te doen.

No Photo Available

Botanic Sanctuary Antwerp

Schrijf review 15.4 km

No Photo Available

ZOO Antwerpen

Schrijf review 15.4 km

No Photo Available

Flanders Meeting & Convention Center

Schrijf review 15.5 km
Stadsschouwburg Antwerpen

Stadsschouwburg Antwerpen

Schrijf review 15.5 km

Wist u dat u de Stadsschouwburg Antwerpen kan afhuren voor seminaries, congressen, bedrijfs- feesten, meetings, workshops of private events?

KASKO

KASKO

Schrijf review 16.1 km
KAVA Congres Centrum (KCC)

KAVA Congres Centrum (KCC)

Schrijf review 16.4 km
Antwerps Uitvaartcentrum

Antwerps Uitvaartcentrum

Schrijf review 17.5 km
Avenue

Avenue

Schrijf review 17.6 km

Sinds midden december 2019 is Antwerpen een venue rijker: Avenue. Deze gloednieuwe evenementenlocatie van 2000 m² bevindt zich op de site van Antwerp Expo.

Antwerp Expo

Antwerp Expo

Schrijf review 17.6 km

Antwerp Expo Meeting Center, ruimte voor zaken... en zoveel meer. Hier worden ideeën werkelijkheid. Wij bieden u een sfeervol kader dat zich perfect leent voor zowel zakelijke als ontspannende activiteiten.

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen

58 reviews 19 km

BluePoint - Dé seminarie- en eventlocatie in Antwerpen. BluePoint, verhuurt al jaren functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries, workshops enzovoort.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.1/10. Gebaseerd op 58 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Zandvliet'.
 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Michelin Partnerconventie

  Zelf ervaarde ik BluePoint als een toplokatie met tal van state of the art mogelijkheden. Via de genodigden op ons event kregen we een vergelijkbare feedback. De samenwerking met de medewerkers voor en tijdens het event was doorgaans zeer vlot en men hield rekening met onze wensen. Eén minpuntje: doordat er meerdere events plaatsvonden was het in de inkomsthal voor onze gasten niet meteen duidelijk waar ons event precies doorging. Dit kwam doordat er op het moment waarop wij onze gasten ontvingen net een lunch van een ander plaatsvond in de buurt van de inkomsthall.

  Peter Govaert - Michelin belux - 10/03/2020

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Het neusje van de zalm!

  We hebben hier al een paar evenementen georganiseerd. En dat verloopt altijd heel vlot. Bluepoint Antwerpen kan bogen op een team op en top professionals die ruim de tijd en gelegenheid bieden om af te stemmen. En daarbovenop heel flexibel zijn mbt last minute wijzigingen. Voeg daar nog een paar prachtige zalen en state-of-the art technologie aan toe en je weet dat je goed zit. Tot nog toe altijd positieve feedback gekregen van deelnemers aan onze events hier. Bluepoint Antwerpen is een blijver!

  Lode Courtois - Vlaamse overheid - Departement Mobiliteit en Openb - 14/02/2020

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  GO!esting innovatiebeurs 15/1/2020

  Meer dan 700 collega's van onze GO! scholengroep werden tijdens onze GO!esting innovatiebeurs ontvangen in BluePoint Antwerpen. Mede door de professionele ondersteuning van het BluePoint-team werd ons evenement een succes. Wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

  GO! Antwerpen - GO! scholengroep Antwerpen - 23/01/2020

 • BluePoint Antwerpen

  BluePoint Antwerpen

  Klantenavond

  We kozen voor BluePoint Antwerpen als locatie voor onze klantenavond.
  Alles was prima geregeld: organisatie, zaalindeling, catering,...
  Hele goede ondersteuning van de organisatie om het event uit te werken.
  We komen hier zeker terug!

  Iris Demaecker - Use It Group - 04/12/2019

Congreslocatie in Zandvliet

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Zandvliet? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Zandvliet (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Zandvliet

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Zandvliet. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Zandvliet. Voor 'congreslocatie Zandvliet' hebben we momenteel 14 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Antwerpen, Evenementenlocaties in Zandvliet, Feestzalen in Zandvliet, Trouwlocaties in Zandvliet, Vergaderzalen in Zandvliet

Filters

Sorteer op afstand

Rond Zandvliet

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties