Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

U beseft wat uniek entertainment betekent voor úw event? Dan zit u goed!

Pickpocket en hypnotiseur The Charming Thief charmeert elk publiek met zijn kunnen.

 

Portefeuilles, smartphones, alle types uurwerken, stropdassen, broeksriemen en zelfs pincodes. Niets is veilig!

 

In zijn hypnoseshow vallen de gasten van de ene verbazing in de andere. Comedy en entertainment op hun best!

 

Laat uw gasten entertainen in hun moedertaal

Als master Toegepaste Taalkunde spreekt The Charming Thief vloeiend Engels, Frans, Duits en Nederlands. Dat maakt hem tot een graag geziene gast op internationale events, op en naast het podium.

 

Maak een uitstekende, onvergetelijke indruk op uw gasten

Dankzij 25 jaar professionele ervaring behoren alle acts tot de meest entertainende en unieke in het genre. Uw gasten zullen er lang over napraten!

 

The Charming Thief is onderscheiden met de Award of Excellence, een felbegeerde bekroning in de eventsector.

 

Boek The Charming Thief voor volgende gelegenheden:

 • Bedrijfsevents
 • Diners
 • Recepties
 • Beurzen
 • Exclusieve privéfeesten
 • Huwelijken

Contacteer ons en verneem hoe we uw event omtoveren tot een gegarandeerd succes!

 

Bekijk ook de eventplanner.tv-aflevering met Dominik over hoe je zakkenrollers aanpakt op events of die over hypnose op events.

 

 

33 reviews over Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief - 9.7/10

 • De kers op de taart van ons feest

  De verbluffende vingervlugheid en sympathieke babbel van The Charming Thief heeft de gasten op ons zomerfeest helemaal ingenomen. Er waren verschillende acts en belevenissen gepland, maar hij zorgde voor een ervaring die onze genodigden zeker zal bijblijven. De communicatie met de artiest en de afhandeling van de praktische zaken liepen heel vlot. Een aanrader! Dank je, Dominik.

  - TLV ()

 • Top animatie!

  The Charming Thief is een werkelijke top animatie die zowel op een meer corporate event als op een losser event mogelijk is.
  Uw bezoekers zullen versteld staan!

  - d-side ()

 • Topervaring met The Charming Thief op ons bedrijfsevent in Aartselaar

  Zeer goede commentaren mogen ontvangen van onze klanten, die Dominik aan het werk konden zien op het klanten-event van ons kantoor VDN Verzekeringen - Zakenkantoor Van Reeth in Aartselaar.

  - VDN verzekeringen ()

 • Top !

  Tijdens ons jaarlijkse familiedag met onze organisatie, zorgde The Charming Thief voor de nodige animatie. Hij verzorgde tussen de gangen door voor vele oew's en aah's.
  Een echte aanrader !

  - Amon ()

 • Fantastische act

  Op ons Festival in Tilburg heeft Dominik afgelopen zondag vele bezoekers verbaasd met zijn kunsten. Door de combinatie van goochelen en zakkenrollen reageerden de bezoekers enorm enthousiast op deze verrassende act!
  Top! We gaan hem zeker weer boeken.

  - Hap Stap Festival ()

 • Fantastic and unforgettable dinner entertainment

  We were lucky enough to have booked "The Charming Thief" for our annual EMEA Regional Meeting in Hamburg and it was an absolute success. A lot of the credit goes to Mr Messiaen. He was still the focus of the conversation days after as people still were talking about the amazing tricks they had witnessed. One of the guests even had his tie removed without him knowing it! If you are looking for outstanding entertainment for any sort of engagement, I can highly recommend "The Charming Thief" and hope that I will have the chance to work together with him again in the future.

  - Time Change GmbH ()

 • Geslaagde avond

  Hier op VIVES Hogeschool hadden wij een geslaagde avond! Dominik is een echte entertainer en zorgt voor humor en verbazing doorheen zijn show. De dagen na het event waren de studenten nog over de hypnoseshow aan het spreken. Daarnaast stelt Dominik zich flexibel op en ziet hij overal oplossingen.

  - VIVES Hogeschool ()

 • Personeelsfeest groep inwendige ziekten AZ ALMA

  Dominik Messiaen is niet zomaar een gewone goochelaar. Zeer discreet wandelt hij tussen de gasten en slaagt erin hen te misleiden en horloges of iphones te ontfutselen. Met zijn charme weet hij de mensen te overtuigen deel te nemen aan zijn goochelacts en hypnose act. Iedereen vol verbazing. Dit was een meerwaarde voor onze feest.
  Vlotte communicatie om afspraken te maken. Correcte en juiste facturatie.

  - AZALMA ()

 • Lancering BMW 3 reeks @BMW Meeusen Kalmthout

  Tijdens een lanceringsevent van de nieuwe BMW 3 reeks komt hij zomaar even aan je tafel staan.. niemand die hem kent, niemand die weet wat hij doet! Niet normaal wat een verbaasde gezichten en leuke reacties we kregen. Tot drie maal toe is hij weg met je horloge, je das of was dan ook. Ons publiek genoot er duidelijk van (en wij ook!). Het was een écht meerwaarde voor ons event! (en wees gerust.. we hebben ook alles netjes teruggekregen :-))

  - BMW Meeussen ()

 • Fijne samenwerking, prachtige show!

  Vooreerst is Dominik een vriendelijke man, waarmee het eenvoudig afspreken en goed samenwerken is.
  Daarnaast is hij een krak in zijn vak. Tijdens het bedrijfsfeest werd onze aandeelhouder gehypnotiseerd.
  Onze zelfzekere, grote man dacht Barack Obama te zijn en was vol verbazing toen hij zijn grote idool (Roger Federer) in Waregem mocht ontmoeten. Leuke act met de nodige verbazing & hilariteit bij alle aanwezigen !

  - Vertimac Bvba ()

 • Weet iedereen te verbazen!

  Een enorm fijne samenwerking met The Charming Thief! Hij weet goed in te spelen op zijn publiek, waardoor iedereen enorm gecharmeerd is door zijn kunsten. Wat hij doet bezorgt iedereen de nodige food for talk. Top animatie voor elk evenement.

  - Escape Events ()

 • Verbazing bij IT specialisten

  Dominik is niet enkel als entertainer maar ook als mens een droom om mee te werken.
  Flexibel, enthousiast en innemend. Zijn acts zijn spectaculair en worden nog indrukwekkender door het gemak waarmee ze worden uitgevoerd.
  Als je een ruimte vol specialisten in IT beveiliging kan verbazen door geleende telefoons te hacken en te manipuleren ben je een ster in je vak.

  - The ROC ()

 • Verbazend: gecharmeerd door een dief!

  Dominik heeft zijn titel als 'charming thief' niet gestolen! Voor dat je het weet, ben je alles verloren én dit met de glimlach.
  Nogmaals bedankt voor de leuke interventies op ons personeelsfeest!
  Tim Stalmans,
  Logistiek Manager NV LCL

  - LCL Logistiek Centrum Leie ()

 • BMW Monserez onder de indruk !!

  De volledige zaal was in de ban van “the charming thief”.
  Iedereen stond verstomd van het zakkenrollen en de goocheltrucks, maar zeker ook de hypnose van onze collega was gewoonweg spectaculair. Een echte aanrader !!

  - BMW Monserez ()

 • Une expérience inoubliable

  Nous avons proposé à un de nos clients de réaliser un atelier d'hypnose dans le cadre d'une journée du personnel. Nous avons trouvé Dominik via Google. J'ai senti dès le premier contact le professionnalisme et l'expérience de Dominik. Son atelier a eu un succès fou. C'est réellement époustouflant et bluffant. Tous les participants ont été emballés et s'en souviendront longtemps de l'expérience qu'ils ont vécu. En plus d'être un excellent hypnotiseur, Dominik fait preuve de beaucoup d'humour et d'empathie. Je recommande à 100 %

  - Mediation SA ()

 • onder de indruk!

  The Charming Thief deed in de Blue Note Pub in Halle een try-out van nieuw materiaal voor zijn podiumact hypnose. Indrukwekkend!

  - zwanzers ()

 • Super act op personeelsfeest

  De act was een succes op ons personeelsfeest.

  ()

 • super animatie op ons personeelsfeest

  Dominik zorgde voor de nodige ambiance en animatie op ons jaarlijks personeelsfeest. Zijn optreden zorgde voor een super sfeer en is echt top. Een man die ons een avond bezorgde die we nooit meer vergeten !

  - fiduciaire godderis ()

 • Het was top!

  Hiermee de bevestiging dat het TOP was! Onze contactpersoon was uiterst tevreden, apprecieerde hoe goed je je publiek aanvoelt en hoe vlot je met een internationaal publiek omgaat.

  - Up To You ()

 • Een echte aanrader!

  Niks dan positiefs te zeggen: entertainend, verrassend, amusant, ...!
  We hebben Dominik geboekt om rond te lopen tussen de mensen op de Dag van de Mantelzorg: op de infobeurs, op de receptie, onderweg, ... En het werd erg gesmaakt door de mensen!

  - Samana ()

 • The Charming Thief

  Voor het tweede jaar op rij was The Charming Thief de verrassende act tijdens de opendeurdag op ons Provinciaal Domein De Gavers in Geraardsbergen. Heel leuke animatie, verraste maar blije bezoekers! Dus wie weet herhalen we de act volgend jaar opnieuw.

  - Provinciaal Domein De Gavers ()

 • een act die bijblijft!

  The Charming Thief zorgt voor door-openers bij prospecten en klanten op beurzen en laten iedereen versteld staan. Wij zijn enorm tevreden en boeken zeker opnieuw!

  - Basware ()

 • Schitterende Samenwerking

  Ik heb 2 dagen lang met The Charming Thief mogen samenwerken.
  Hij was ingehuurd om extra bezoekers naar onze beursstand te trekken met zijn aanstekelijk enthousiasme en gevaarlijk goede skills. Dankzij Dominik was onze beursstand een succes! Waarvoor dank! Erg fijne samenwerking die voor herhaling vatbaar is.
  Groeten, Yasmin Dewilde

  - Yasmin Dewilde Coaching ()

 • The Charming Thief op ons personeelsfeest

  Dominik zorgde voor een zeer leuke en sfeervolle act. Mensen waren zeer verbaasd tijdens zijn optreden. Deze act viel bij iedereen in de smaak en is zeker aan te raden op uw evenement.

  - tec ICT ()

 • Act tijdens departementsdag

  Heel sterke act. Zelfs voor de kritische geesten van de wetenschappers op onze departementendag. Ongelooflijk hoe je Thomas onder hypnose zijn pincode liet opschrijven zonder dat hij zich daar nog iets van herinnerde …

  - KU Leuven ()

 • Charmante animatie voor je evenement

  Dominik ondertussen al meerdere keren aan het werk gezien. Steeds opnieuw blijft hij mij verbazen met nieuwe toevoegingen aan zijn repertoire. Een echte aanrader om je evenement op een creatieve en unieke wijze te laten opwaarderen.

  - the Security Factory ()

 • The Charming Thief op nieuwjaarsfeest

  Dominik zorgde op ons nieuwjaarsfeest voor een aangename leuke act. Totaal onverwacht slaagt hij erin om de mensen bij de neus te nemen en hen zaken afhandig te maken zonder dat ze het zelf beseffen. Achteraf als ze iets missen, worden deze zaken uiteraard teruggegeven! De act viel bij iedereen bijzonder in de smaak. We kregen alleen maar positieve reacties!

  - ERIKS NV ()

 • Stijlvol, schitterend, én flexibel

  Dominik, The Charming Thief zette een prachtige prestatie neer. In kleine groepjes vermaakte hij onze 400 genodigden. Ze hebben er enorm van genoten.
  Dank ook voor de bijzondere flexibiliteit. Netjes verzorgd in kostuum op een bijna modderige weide ... jouw optreden heeft de pijn van het slechte weer mee verzacht.
  Ook het snel schakelen tussen nederland en frans werd in deze kring bijzonder gesmaakt.
  Proficiat en oprechte dank!

  - 49 BP Schilde ()

 • The Charming Thief op de nieuwjaarsreceptie van BEDESS (Bedrijvenvereniging Essen)

  Deze charming thief was een aangename attractie op onze receptie : hij was, door zijn optreden bij de verschillende groepjes van gasten, tegelijk onderhoudend maar tevens helemaal niet storend bij het ganse receptiegebeuren.

  - BEDESS ()

 • Charmant beetgenomen

  Dominik is aangenaam gezelschap. Plots heeft hij jouw horloge aan! Een discrete en voortreffelijke animator. Zijn fantastische trucs en vingervlugge bewegingen zijn ondoorgrondelijk. Onze nieuwjaarsreceptie werd heerlijk mysterieus opgefleurd.
  Graag tot binnenkort, Charming Thief!

  - Unizo Essen ()

 • Zakkenrollen 'High level'

  Dominiek verbaast telkens weer, je mag er op staan kijken en toch heb je niets door. Vingervlugge Charming Thief die zijn gelijke niet kent. Succes verzekerd, een absolute aanrader!

  - Factotum events & projects bvba ()

 • Telenet IT Event

  De dag van het event kreeg ik al niks dan positieve feedback over je optreden, en de dagen nadien nog meer. Een dikke merci voor jou dus !

  - Telenet nv ()

 • Onze gasten waren verbluft...

  Dominik zorgde op onze 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night' voor onverwacht entertainment. Hij bestal onze gasten terwijl ze op zijn handen zaten te kijken. Erg komisch! En iedereen was helemaal weg van de act. Hij geeft ook alles wat hij steelt netjes terug :-) Een aanrader om ook op jouw event in te zetten!

  - Pink Minds Media ()

Activiteiten Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Luxemburg | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Noord-Brabant | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland
Trefwoorden:
goochelaar | animatie beurs | illusionist | straatanimatie | tafelgoochelaar | goochelaar boeken | artiest huren | animatie | animatie personeelsfeest | close-up goochelen | goochelaar huren | animatie bedrijfsfeest | bedrijfsanimatie | goochelshows | origineel entertainment | close-up magie | tafelgoochelen | animatie feest | speciale act inhuren | hypnose | tafelgoochelaar inhuren | goochelen | verrassingsact huren | verrassingsact boeken | podiumact | animatie aan tafel | publiekstrekker beurs | table magic | speciale act huren | hypnoseshow | tafelgoochelaar huren | hypnotiseur | animatie opendeurdag | verrassingsact | pickpocket | verrassingsact inhuren | pickpocket act | speciale act | goochelact | showhypnose | goochelaar inhuren | tafelgoochelaar boeken | zakkenroller | magic | zakkenrollen | pickpocketing | animatie feest boeken | animatie beursstand | originele animatie | act tv | act bedrijfsfeest | diefstalpreventie | animatie feest inhuren | mobiele animatie | feestanimatie | meertalig goochelaar | professionele act | illusionist inhuren | exclusief entertainment | entertainment beurs | straatanimatie inhuren | pickpocket huren | feestanimatie boeken | goochelaar feest | originele act | artiest inhuren | podiumact huren | productpresentatie act | zakkenroller boeken | feestanimatie inhuren | animatie diner | tv act | meertalig artiest | zakkenroller huren | animatie feest huren | animatie bruiloft | animatie huwelijk | stijlvol tafelgoochelaar | professioneel entertainment | illusionist huren | preventie diefstal | animatie vakbeurs | pickpocket boeken | stijlvolle act | illusionist boeken | feest animatie | blikvanger beurs | podiumact boeken | productlancering act | pickpocket inhuren | feestanimatie huren | animatie receptie | podiumact inhuren | meertalige act | zakkenroller inhuren