Special Act

Op zoek naar 'special act'? In onze database vind je alle leveranciers die special act aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'special act'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 37 reviews over bedrijven in de categorie 'special act'.
  • Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Altijd professioneel en verbluffend

    We werkten al regelmatig met Dominik, en zullen dat blijven doen. Corrrect, professioneel, verbluffend snel, met een aangename interactie met het publiek is hij een plezier om mee samen te werken en te zien werken.

    Jo Haegeman - White Rabbit - 19/02/2020

  • Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Een zeer aangenaam en verassende show!

    The charming thief heeft de economische studenten van Leuven op een positieve manier verrast bij onze goochel/hypnose show. De zaal stond dan ook vaak met ongeloof te kijken naar wat de gehypnotiseerde mensen allemaal deden. Een zeer leuke show met een goede structuur en leuke verassingen. Wij zouden The Charming Thief zeker aanraden als je zien hebt in een avond vol ongeloof en plezier!

    Lore Hermans - Studentenvereniging Ekonomika - 18/12/2019

  • Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    The Charming Thief op ons personeelsfeest

    Op 13 december heeft The Charlming Thief ons personeelsfeest wat meer kleur gegeven. Het was echt heel leuk, ons personeel was aangenaam verrast en de personen die onze dief aangepakt heeft, wisten helaas niet dat ze hun spulletjes kwijt waren : horloges, gsm's, ringen enz.... Dominique heeft gedurende meer dan 3 uur zijn uiterste best gedaan om het personeel te vermaken, wat zeer goed gelukt is. Ik heb veel lovende kritieken gekregen, dus missie geslaagd ! :)

    Greet Van Pee - Diversey Belgium - 17/12/2019

  • Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

    Buitengewoon

    Met acts voor onze gasten van verschillende leeftijden en die mekaar voor het eerst ontmoeten, bracht The Charming Thief meteen de sfeer en ambiance op ons event. De toon voor een super-gezellige middag was gezet en er werd over zijn optreden nog lang nagepraat. Wij nodigen hem de volgende keer zeker opnieuw uit en hij krijgt alvast onze "Award of Exceptional Excellence"

    Petra Van Brussel - Grand Hotel Belle Vue - 05/12/2019

Special Act

Op zoek naar 'special act' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst 8 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Special act: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor special act in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als special act, special acts, speciale spectaculaire acts, speciale acts, speciale act, speciale act huren, speciale act inhuren, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar special act. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: special acts, speciale spectaculaire acts, speciale acts, speciale act, speciale act huren, speciale act inhuren, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties