Close-Up Goochelaar

Op zoek naar 'close-up goochelaar'? In onze database vind je alle leveranciers die close-up goochelaar aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'close-up goochelaar'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 75 reviews over bedrijven in de categorie 'close-up goochelaar'.
 • Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad magic

  Magic Koenraad

  Hadden Koenraad geboekt voor een gezellige namiddag met de Bond van Liberale Gepensioneerden van Zaventem.
  Het optreden was echt top. Niet alleen de interactie met onze leden maar ook de show op zich was gewoon af. Men heeft al gauw de indruk dat als men over een goochelaar spreekt men denkt alles al gezien te hebben. Wel, in zijn show zaten trucs die voor ons allen nieuw waren.
  Kortom, zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

  André Poels - Bond Liberale Gepensioneerden Zaventem - 21/09/2020

 • Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

  Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

  Altijd professioneel en verbluffend

  We werkten al regelmatig met Dominik, en zullen dat blijven doen. Corrrect, professioneel, verbluffend snel, met een aangename interactie met het publiek is hij een plezier om mee samen te werken en te zien werken.

  Jo Haegeman - White Rabbit - 19/02/2020

 • Anthony Holt

  Anthony Holt

  Magische Anthony Holt

  Ik zag Hannes (alias Anthony Holt) voor een eerste keer op een Kinepolis B2B-event en dacht meteen "die moet ik weten te strikken voor ons personeelsfeest, wat een talent".
  En zo geschiedde op vrijdag 17 januari.
  Toen werden mijn collega's en ikzelf verwonderd achtergelaten
  met nadien voldoende googelstof om over te praten.
  Magie van dichtbij en een afsluitende podium-act
  hadden bij ons publiek het gewenste effect.
  Bedankt Anthony, wij hebben Genoten met grote G :) en dragen nu een aantal goochelgeheimen met ons mee.

  Chantal Cobert - STRABAG Belgium - 29/01/2020

 • Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad Magic

  We hadden Koenraad geboekt om tijdens ons eindejaarsdiner de gasten te entertainen en hierin is hij meer dan geslaagd!
  Niet alleen de avond zelf zijn werd er nadien nog over show en de trucs gepraat maar ook in de dagen nadien was Koenraad vaak het gespreksonderwerp bij de aanwezige gasten.
  We vonden het magisch :-)

  Jessi Meeus - Van Moer logistics nv - 24/12/2019

Close-Up Goochelaar

Op zoek naar 'close-up goochelaar' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 10 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Close-up goochelaar: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor close-up goochelaar in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als close-up goochelaar, close-up goochelen, closeup magic, close-up magie, close up goochelaar, closeup magie, closeup goochelen, closeupgoochelaar, close-up magic, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar close-up goochelaar. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: close-up goochelen, closeup magic, close-up magie, close up goochelaar, closeup magie, closeup goochelen, closeupgoochelaar, close-up magic, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties