Madurodam Events

Madurodam Events

  • George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag, Nederland

Madurodam Events

Op zoek naar een bijzondere locatie? Bij Madurodam Events is het mogelijk om een evenement te organiseren in moderne zalen met uitzicht over heel Nederland. Van 25 tot 1200 personen, van bedrijfsfeest tot congres, wij bieden altijd een uniek evenement op maat.   

 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Madurodam is uitstekend. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de snelweg en Madurodam beschikt over 500 parkeerplaatsen. De tram stopt voor de deur en is binnen tien minuten bij station Den Haag Centraal of Hollands Spoor.  

 

Capaciteit en sfeer

Madurodam is een unieke locatie waar, door de aanwezige thema’s in het park, altijd een link met uw evenement te maken is. De 6 moderne zalen bieden ruimte voor 50 tot 1200 personen. Met professionele verlichting en aankleding geven we uw bijeenkomst een passende uitstraling.  

 

MVO

De netto-opbrengsten van Madurodam gaan via Stichting Madurodam Steunfonds naar goede doelen voor kinderen en jongeren, waardoor het ook nog eens maatschappelijk verantwoord is om uw bijeenkomst bij Madurodam te organiseren.  

 

Culinair

Van petit-fours tot borrelhapjes, van walking dinner tot uitgeserveerd viergangendiner of een aangeklede receptie, onze chef-kok bereidt het met zijn team met veel passie.  

 

Kortom bij Madurodam zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde bijeenkomst.  

 

Heel Nederland staat klaar voor uw organisatie!  

Reviews over Madurodam Events

Er zijn (nog) geen reviews over Madurodam Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Madurodam Events

Wifi
gratis 
Aantal personen
20 - 1200 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten