Jeuk om het team te inspireren met iets nieuws en spannends? Dan is Oche de perfecte plek voor evenementen. Oche heeft high-tech dartborden ontwikkeld om verrijkend plezier te bieden in combinatie met dineren in ons full-service restaurant en bar.


Onze moderne dartspellen zijn volledig beginnersvriendelijk, omdat ze de score bijhouden en instructies bieden tijdens het spel. Iedereen kan in de competitiegeest komen. Onze omliggende loungeruimte is zo gemaakt dat je comfortabel kunt genieten van onze deelbare borden terwijl het spel bezig is. Als uw evenement de voorkeur geeft aan alleen dineren, hebben we prachtige restaurantruimte weg van de Oches (dartcabines). Vriendelijke servers staan klaar om u te helpen, bediening aan tafel te bieden en al uw bestellingen voor de nacht op te nemen.


Ons menu bestaat uit Europees-Aziatische fusion deelbare schotels. Onze pizza's worden met de hand gemaakt door een chef-kok van Napoleon en ons menu verandert met het seizoen om de meest verse en meest innovatieve opties te bieden.


Onze Oches bieden plaats aan maximaal 10 personen. Wij bieden u de perfecte hoeveelheid Oches voor uw evenement, zodat iedereen comfortabel kan spelen. Onze hele locatie kan worden geboekt voor uw evenement, of u kunt tijdens onze reguliere nachten een privéruimte reserveren.


Wilt u uw evenement nog meer naar een hoger niveau tillen? Oche zorgt voor een portier, jascontrole en helpt bij het organiseren van extra entertainment zoals een dj en een fotohokje.


In tegenstelling tot de meeste andere locaties in Amsterdam, faciliteren we vriendschappelijke competitie, opwinding, uniciteit en technologische innovatie.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Oche

Er zijn (nog) geen reviews over Oche. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Double MP bv

Double MP bv

Wij van Music Maestro Please stappen graag met jou in een unieke wereld. Een wereld die je misschien een beetje, juist heel goed of net helemaal niet kent. Een wondere wereld die wij jou graag beter leren kennen.

White Rabbit

White Rabbit

White Rabbit is een gewaardeerd evenementenbureau. We zijn meesters in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Onze evenementen onderscheiden zich door unieke experiences, sterke emoties en blijvende impact op uw merk of bedrijf.

De2pk'tjes

De2pk'tjes

Voor een 2cv / 2 pk te huren moet je helemaal geen redenen gaan zoeken. Een 2CV brengt altijd mensen samen, bvb. tijdens een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, als cadeau voor geliefden, ...

Beachclub Boca Grandi

Beachclub Boca Grandi

De combinatie van onze beachclub, de zee, het strand, de talrijke activiteiten en de unieke ligging maken Boca Grandi tot de perfecte locatie voor al je evenementen.

Kenmerken Oche

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 250 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

stad (centrum) 

Cateringlocatie

interne catering 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

Activiteiten Oche

Activiteitsregio's:
Noord-Holland | Netherlands
Activiteiten:
Evenementenlocatie huren in Amsterdam | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Amsterdam | Trouwlocaties | Teambuilding en bedrijfsuitjes