San Francisco Playhouse

  • Post Street 450, 94102 San Francisco CA

San Francisco Playhouse is het belangrijkste middelgrote theatergezelschap van de Bay Area. Met zes toneelstukken en musicals per jaar in het theater op Post Street, evenals drie wereldpremières per jaar op intieme podia in het centrum van San Francisco, presenteert het Playhouse meer dan 400 uitvoeringen per jaar. San Francisco Playhouse, gelegen in het hart van het Union Square Theatre District, is het Off-Broadway-bedrijf van de stad, een intiem alternatief voor het grotere, meer traditionele Union Square-theatertarief. Naast het verzorgen van optredens en premières voor de community, kan de locatie ook worden gehuurd voor uw besloten conferentie of optreden. Met meerdere ruimtes te huur, biedt het Playhouse een verscheidenheid aan evenementen. De eersteklas middelgrote theaterzaal biedt plaats aan maximaal 300 personen tegelijk voor uw conferentie of theatervoorstelling en is gevuld met prachtige architectonische details uit de jaren 1920. Deze ruimte is goed uitgerust met de modernste video-, licht- en geluidsapparatuur. U kunt ook een receptie voor of na het evenement houden in de elegante lobby van 900 vierkante meter, beschikbaar met bartafels en zitjes. Voor uw comfort heeft het Playhouse volledige bar- en concessiepakketten samengesteld. Deze ruimte is perfect voor VIP-recepties, aangezien u toegang krijgt tot de speciale VIP-lounge (die plaats biedt aan 15 – 20 gasten).

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over San Francisco Playhouse

Er zijn (nog) geen reviews over San Francisco Playhouse. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Kinepolis Gent

Kinepolis Gent

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in bruisend Gent, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan zal Kinepolis Gent je wellicht heel aangenaam verrassen.

Den Oven

Den Oven

U zoekt een nieuwe exclusieve eventlocatie? Maak een afspraak en bezoek dan meteen vrijblijvend 'Den Oven'!

Activiteiten San Francisco Playhouse

Activiteitsregio's:
Verenigde Staten van Amerika | California
Activiteiten:
Schouwburg en theater | Congreslocatie huren in San Francisco | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in San Francisco | Evenementenlocatie huren