Alle congreslocaties in San Francisco op een rij

De beste congreslocaties in San Francisco vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 19+ unieke congreslocaties in San Francisco. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

San Francisco City Hall

Schrijf review San Francisco, CA (0.5 km)

Het stadhuis van San Francisco is een prachtige evenementenlocatie en regeringszetel in het stadscentrum van San Francisco.

No Photo Available

The Box SF

Schrijf review San Francisco, CA (1 km)

The Box SF is een historische en veelzijdige evenementenlocatie en biedt evenementenruimte met een klassiek karakter in het hart van de stad.

No Photo Available

Great American Music Hall

Schrijf review San Francisco, CA (1.1 km)

De Great American Music Hall is een enorme locatie voor optredens en evenementen in het centrum van San Francisco.

No Photo Available

Marigold Event Space

Schrijf review San Francisco, CA (1.2 km)

The Marigold Event Venue, een ruime bar vol karakter, is misschien wel de perfecte ruimte voor uw volgende drankje, dansfeest of vergadering in San Francisco.

No Photo Available

Monarch

Schrijf review San Francisco, CA (1.2 km)

Monarch is een multifunctionele concertzaal en nachtclub in het hart van San Francisco, Californië.

No Photo Available

Swedish American Hall

Schrijf review San Francisco (1.3 km)

De Swedish American Hall is een klassieke, Zweeds geïnspireerde evenementenruimte in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Venue 550

Schrijf review San Francisco (1.4 km)

Venue 550 is een moderne en ruime evenementenhal die een grote verscheidenheid aan vergader- of feestruimte biedt voor uw volgende evenement in de stad.

No Photo Available

Verdi Club

Schrijf review San Francisco, CA (1.6 km)

De Verdi Club is een voormalige Italiaans-Amerikaanse sociale club, met evenementenruimtes vol geschiedenis en charisma.

No Photo Available

San Francisco Playhouse

Schrijf review San Francisco CA (1.7 km)

San Francisco Playhouse is een middelgroot theater dat entertainment en evenementenruimte biedt aan de gemeenschap in het hart van San Francisco.

No Photo Available

City View at Metreon

Schrijf review San Francisco, CA (1.8 km)

De City View Metreon is een veelzijdige evenementenlocatie met een geweldig uitzicht op het stadscentrum van San Francisco.

No Photo Available

46 Minna

Schrijf review San Francisco, CA (2.4 km)

46 Minna is een unieke, veelzijdige, centraal gelegen locatie voor bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Merchants Exchange Club

Schrijf review San Francisco, CA (2.5 km)

De Merchants Exchange Club is een prachtige trouw- en evenementenlocatie in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Terra Gallery & Event Venue

Schrijf review San Francisco, CA (2.6 km)

Terra Gallery & Event Venue is een moderne en stijlvolle evenementenruimte, perfect voor een breed scala aan evenementen in het hart van de stad.

No Photo Available

The Pearl

Schrijf review San Francisco, CA (3.1 km)

The Pearl beschikt over verschillende ruimtes en kan dus worden gebruikt voor een breed scala aan soorten evenementen in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Dogpatch Studios

Schrijf review San Francisco (3.1 km)

De Dogpatch Studios is de perfecte locatie voor grootschalige presentaties, productlanceringen en commerciële evenementen.

Gallery 308

Gallery 308

Schrijf review San Francisco (3.6 km)

Gallery 308 is een uiterst flexibele open-space evenementenlocatie, perfect voor elk evenement waar je maar van kunt dromen in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Pier 27

Schrijf review San Francisco, CA (3.7 km)

Pier 27 is een flexibele evenementenlocatie in de open ruimte met een prachtig uitzicht op de skyline van San Francisco en de Bay Area.

No Photo Available

Shin Dig

Schrijf review San Francisco, CA (4 km)

Shin Dig is een moderne vergaderruimte, ingericht met- en gepassioneerd door een mooie collectie wijnen, perfect voor een feest of zakelijke bijeenkomst.

No Photo Available

Golden Gate Club

Schrijf review San Francisco (4.7 km)

Golden Gate Club is een evenementenlocatie met meerdere ruimtes, perfect voor bruiloften en diverse andere evenementen, dicht bij de beroemde Golden Gate Bridge.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in San Francisco

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van San Francisco? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in San Francisco dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van San Francisco

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van San Francisco. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van San Francisco was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in San Francisco, Feestzalen in San Francisco, Trouwlocaties in San Francisco, Vergaderzalen in San Francisco

Jouw congreslocatie in San Francisco toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in San Francisco. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: