Alle vergaderzalen in San Francisco op een rij

De beste vergaderzalen in San Francisco vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in San Francisco. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

San Francisco City Hall

Schrijf review San Francisco, CA (0.5 km)

Het stadhuis van San Francisco is een prachtige evenementenlocatie en regeringszetel in het stadscentrum van San Francisco.

No Photo Available

The Box SF

Schrijf review San Francisco, CA (1 km)

The Box SF is een historische en veelzijdige evenementenlocatie en biedt evenementenruimte met een klassiek karakter in het hart van de stad.

No Photo Available

Marigold Event Space

Schrijf review San Francisco, CA (1.2 km)

The Marigold Event Venue, een ruime bar vol karakter, is misschien wel de perfecte ruimte voor uw volgende drankje, dansfeest of vergadering in San Francisco.

No Photo Available

Monarch

Schrijf review San Francisco, CA (1.2 km)

Monarch is een multifunctionele concertzaal en nachtclub in het hart van San Francisco, Californië.

No Photo Available

Swedish American Hall

Schrijf review San Francisco (1.3 km)

De Swedish American Hall is een klassieke, Zweeds geïnspireerde evenementenruimte in het hart van San Francisco.

No Photo Available

46 Minna

Schrijf review San Francisco, CA (2.4 km)

46 Minna is een unieke, veelzijdige, centraal gelegen locatie voor bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Merchants Exchange Club

Schrijf review San Francisco, CA (2.5 km)

De Merchants Exchange Club is een prachtige trouw- en evenementenlocatie in het hart van San Francisco.

No Photo Available

Flood Mansion

Schrijf review San Francisco, CA (2.6 km)

The Flood Mansion is een klassieke trouw- en evenementenlocatie waar dromen worden gerealiseerd.

No Photo Available

Terra Gallery & Event Venue

Schrijf review San Francisco, CA (2.6 km)

Terra Gallery & Event Venue is een moderne en stijlvolle evenementenruimte, perfect voor een breed scala aan evenementen in het hart van de stad.

No Photo Available

The Pearl

Schrijf review San Francisco, CA (3.1 km)

The Pearl beschikt over verschillende ruimtes en kan dus worden gebruikt voor een breed scala aan soorten evenementen in het hart van San Francisco.

The General's Residence

The General's Residence

Schrijf review San Francisco, CA (3.5 km)

De General's Residence is een klassiek herenhuis en biedt een prachtig uitzicht op het eiland Alcatraz. Deze locatie is perfect voor elk evenement in het stadscentrum.

No Photo Available

Pier 27

Schrijf review San Francisco, CA (3.7 km)

Pier 27 is een flexibele evenementenlocatie in de open ruimte met een prachtig uitzicht op de skyline van San Francisco en de Bay Area.

No Photo Available

Shin Dig

Schrijf review San Francisco, CA (4 km)

Shin Dig is een moderne vergaderruimte, ingericht met- en gepassioneerd door een mooie collectie wijnen, perfect voor een feest of zakelijke bijeenkomst.

No Photo Available

Golden Gate Club

Schrijf review San Francisco (4.7 km)

Golden Gate Club is een evenementenlocatie met meerdere ruimtes, perfect voor bruiloften en diverse andere evenementen, dicht bij de beroemde Golden Gate Bridge.

No Photo Available

Log Cabin at the Presidio

Schrijf review San Francisco, CA (5.7 km)

Log Cabin is een ouderwetse trouw- en evenementenlocatie, gelegen in het noorden van het stadscentrum van San Francisco.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in San Francisco

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van San Francisco? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in San Francisco dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van San Francisco

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van San Francisco. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van San Francisco was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in San Francisco, Evenementenlocaties in San Francisco, Feestzalen in San Francisco, Trouwlocaties in San Francisco

Jouw vergaderzaal in San Francisco toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in San Francisco. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: