header

Alle vergaderzalen in Zwevegem op een rij

De beste vergaderzalen in Zwevegem vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke vergaderzalen in Zwevegem. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Zwevegem

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (5.1 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review Kortrijk (5.3 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

No Photo Available

Ibis Hotel Kortrijk Centrum

Schrijf review Kortrijk (6.2 km)
AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review Kortrijk (6.5 km)
Safari Studios event space

Safari Studios event space

Schrijf review Kortrijk (6.9 km)

No Photo Available

't Waaihof

Schrijf review Kortrijk (7.2 km)
Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (8 km)
id punt

id punt

Schrijf review Waregem (8.9 km)
Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (10 km)

No Photo Available

MdV Catering - Vision Hospitality Group NV

Schrijf review Waregem (11.6 km)
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review Izegem (15.2 km)

No Photo Available

EnjoyToday

Schrijf review Oudenaarde (15.3 km)
Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review Izegem (15.8 km)
Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review Izegem (17.6 km)

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Hotel Mercure Roeselare

Hotel Mercure Roeselare

Schrijf review Roeselare (17.6 km)
Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (18.7 km)

No Photo Available

TIO3 - Event & Business Center

Schrijf review Ronse (19.6 km)

Top vergaderzalen in Zwevegem

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Zwevegem? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Zwevegem dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Zwevegem

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Zwevegem. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Zwevegem was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie West-Vlaanderen, Congreslocatie in Zwevegem, Evenementenlocaties in Zwevegem, Feestzalen in Zwevegem, Trouwlocaties in Zwevegem

Jouw vergaderzaal in Zwevegem toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Zwevegem. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Zwevegem

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties