header

Vergaderzalen in Hodeige

De mooiste vergaderzalen in Hodeige vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Hodeige!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.95/10. Gebaseerd op 45 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Hodeige'.
 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Verrassend leuke gelegenheid

  Met onze groep van 34 deelnemers kregen wij het privilege om op een normale sluitingsdag van De Bottelarij toch langs te komen voor een drink.
  Op het zeer aangename terras werden wij uitermate vriendelijk ontvangen en correct bediend.
  Als je voor een simpele drink zo goed wordt ontvangen, kan ik me voorstellen dat dit voor meer uitgebreide gelegenheden zeker het geval zal zijn.

  Marcel Lombaerts - KBC Senioren Antwerpen - 15/06/2019

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Excellent lieu de conférences au centre de Liège

  Nous avons organisé différents types de meeting et même un team building et à chaque fois, nous avons été très content de la qualité du catering, du niveau de qualité reçu et de la flexibilité qu'a pu faire preuve la direction du BluePoint.

  Jessica Grasso - EverZinc - 13/06/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Heerlijk!

  Superlekker eten, vooral het ontbijt is een echte aanrader! De bottelarij is gelegen in een heerlijk rustige omgeving, ideaal om te combineren dus met een wandelingetje of fietstocht.
  Ook belangrijk ze zijn erg kindvriendelijk! Kinderstoelen en speelgoed in overvloed.

  Lieselotte Indekeu - 13/06/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Hemel op aarde

  Door een stressvolle job heb ik nood aan rust op men vrije dagen en deze vind hoer telkens terug. Steeds vriendelijke bediening, druk of niet, lekker eten en taart . Wat wil een mens nog meer? Hier voel ik me thuis

  Gert Marchal - 13/06/2019

Vergaderzalen in Hodeige

Op zoek naar een vergaderzaal in Hodeige? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Hodeige (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Hodeige

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Hodeige. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Hodeige. Voor 'vergaderzaal Hodeige' hebben we momenteel 5 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Luik, Congreslocatie in Hodeige, Evenementenlocaties in Hodeige, Feestzalen in Hodeige, Trouwlocaties in Hodeige

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!