header

Vergaderzalen in Herstappe

De beste vergaderzalen in Herstappe vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Herstappe!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.95/10. Gebaseerd op 45 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Herstappe'.
 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Verrassend leuke gelegenheid

  Met onze groep van 34 deelnemers kregen wij het privilege om op een normale sluitingsdag van De Bottelarij toch langs te komen voor een drink.
  Op het zeer aangename terras werden wij uitermate vriendelijk ontvangen en correct bediend.
  Als je voor een simpele drink zo goed wordt ontvangen, kan ik me voorstellen dat dit voor meer uitgebreide gelegenheden zeker het geval zal zijn.

  Marcel Lombaerts - KBC Senioren Antwerpen - 15/06/2019

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Excellent lieu de conférences au centre de Liège

  Nous avons organisé différents types de meeting et même un team building et à chaque fois, nous avons été très content de la qualité du catering, du niveau de qualité reçu et de la flexibilité qu'a pu faire preuve la direction du BluePoint.

  Jessica Grasso - EverZinc - 13/06/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Heerlijk!

  Superlekker eten, vooral het ontbijt is een echte aanrader! De bottelarij is gelegen in een heerlijk rustige omgeving, ideaal om te combineren dus met een wandelingetje of fietstocht.
  Ook belangrijk ze zijn erg kindvriendelijk! Kinderstoelen en speelgoed in overvloed.

  Lieselotte Indekeu - 13/06/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Hemel op aarde

  Door een stressvolle job heb ik nood aan rust op men vrije dagen en deze vind hoer telkens terug. Steeds vriendelijke bediening, druk of niet, lekker eten en taart . Wat wil een mens nog meer? Hier voel ik me thuis

  Gert Marchal - 13/06/2019

Vergaderzalen in Herstappe

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Herstappe? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Herstappe (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Herstappe

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Herstappe. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Herstappe. Voor 'vergaderzaal Herstappe' hebben we momenteel 5 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Herstappe, Evenementenlocaties in Herstappe, Feestzalen in Herstappe, Trouwlocaties in Herstappe

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!