header

Vergaderzalen in Ravels

De origineelste vergaderzalen in Ravels vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Ravels!

Vergaderzalen in Ravels

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review 3.3 km

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 7.3 km
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 7.4 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 10.2 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 13 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 13.6 km
Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review 15.1 km
den Eyck

den Eyck

Schrijf review 16.5 km
De Laro

De Laro

Schrijf review 17.7 km

No Photo Available

Willem II Stadion Congres & Evenementen

Schrijf review 18.7 km

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review 18.9 km
Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 19 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review 19.6 km

Vergaderzalen in Ravels

Op zoek naar een vergaderzaal in Ravels? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Ravels (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Ravels

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Ravels. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Ravels. Voor 'vergaderzaal Ravels' hebben we momenteel 13 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Ravels, Evenementenlocaties in Ravels, Feestzalen in Ravels, Trouwlocaties in Ravels

Filters

Sorteer op afstand

Rond Ravels

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties