header

Alle vergaderzalen in Meerle op een rij

De beste vergaderzalen in Meerle vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 21+ unieke vergaderzalen in Meerle for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Meerle

De Laro

De Laro

Schrijf review Meerle (0.5 km)

No Photo Available

Koetshuis Anneville

Schrijf review Ulvenhout Ac (8.3 km)
Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar

Schrijf review Breda (10.1 km)

No Photo Available

Hotel Mastbosch Breda & Heeren van Oranje

Schrijf review Breda (10.8 km)

No Photo Available

Novotel Breda

Schrijf review Breda (11.5 km)
Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (12.4 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review Breda (12.5 km)
Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review Merksplas (12.5 km)
Breepark

Breepark

Schrijf review Breda (12.6 km)

No Photo Available

Van der Valk Hotel Breda Princeville

Schrijf review Breda (13 km)
De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda (13.2 km)

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review Gilze-Rijen (13.5 km)
STRND

STRND

4 reviews Breda (13.8 km)

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen (15.2 km)

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review Tilburg (15.4 km)
Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review Weelde (16.1 km)

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

No Photo Available

SnowWorld Rucphen

Schrijf review Rucphen (17.8 km)

No Photo Available

APB Vormingscentrum

7 reviews Malle (18.7 km)

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review Turnhout (18.8 km)

No Photo Available

Willem II Stadion Congres & Evenementen

Schrijf review Tilburg (19.9 km)
Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Schrijf review Hoeven (19.9 km)

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.05/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Meerle'.
 • APB Vormingscentrum

  Sprookjesklassen De Ark 2020 - 14/16 oktober

  Proficiat voor de veiligheidsmaatregelen die jullie overal voorzagen ifv Corona. Zowel in de gebouwen, gangen, toiletten, als in de eetzaal werden de nodige voorzieningen getroffen. Tijdens onze telefonische contacten (met de leerkrachten zelf) werd telkens op een vriendelijke en duidelijke wijze rekening gehouden met onze wensen. De aanpassingen voor de maaltijden voor sommige kinderen was prima in orde.
  De kamers en toiletten waren proper en netjes. De werknemers aan onthaal, poetsdienst, klusjesmannen, koks en keukenpersoneel waren steeds heel vriendelijk.
  We konden na 3 dagen weer zeer tevreden naar huis met heel wat mooie herinneringen. Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - Tiensesteenweg 190 - 30 - 19/10/2020

 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • STRND

  STRND

  Erg goede en betrouwbare organisatie

  We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.

  Larissa van Ommen - NFI - 03/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

Top vergaderzalen in Meerle

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Meerle? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Meerle dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Meerle

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Meerle. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Meerle was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalenin de provincieAntwerpen, Congreslocatie in Meerle, Evenementenlocaties in Meerle, Feestzalen in Meerle, Trouwlocaties in Meerle

Jouw vergaderzaal in Meerle toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Meerle. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

  Meerle

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties