header

Vergaderzalen in Minderhout

De beste vergaderzalen in Minderhout vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Minderhout!

Vergaderzalen in Minderhout

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Laro

De Laro

Schrijf review 3.4 km
Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 10.1 km

No Photo Available

Koetshuis Anneville

Schrijf review 11.4 km
Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar

Schrijf review 13.1 km

No Photo Available

Hotel Mastbosch Breda & Heeren van Oranje

Schrijf review 13.4 km

No Photo Available

Novotel Breda

Schrijf review 13.8 km

No Photo Available

Van der Valk Hotel Breda Princeville

Schrijf review 15.2 km
Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 15.5 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review 15.6 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

7 reviews 15.7 km
Breepark

Breepark

Schrijf review 15.7 km
De Avenue

De Avenue

Schrijf review 15.8 km
STRND

STRND

4 reviews 16.4 km

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review 16.6 km

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review 16.7 km

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 17.6 km

No Photo Available

Sneeuwattractiepark Skidôme

Schrijf review 17.9 km

No Photo Available

Gasterij Prise d'eau Golf

Schrijf review 18.4 km
Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review 18.4 km

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.05/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Minderhout'.
 • APB Vormingscentrum

  Sprookjesklassen De Ark 2020 - 14/16 oktober

  Proficiat voor de veiligheidsmaatregelen die jullie overal voorzagen ifv Corona. Zowel in de gebouwen, gangen, toiletten, als in de eetzaal werden de nodige voorzieningen getroffen. Tijdens onze telefonische contacten (met de leerkrachten zelf) werd telkens op een vriendelijke en duidelijke wijze rekening gehouden met onze wensen. De aanpassingen voor de maaltijden voor sommige kinderen was prima in orde.
  De kamers en toiletten waren proper en netjes. De werknemers aan onthaal, poetsdienst, klusjesmannen, koks en keukenpersoneel waren steeds heel vriendelijk.
  We konden na 3 dagen weer zeer tevreden naar huis met heel wat mooie herinneringen. Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - Tiensesteenweg 190 - 30 - 19/10/2020

 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • STRND

  STRND

  Erg goede en betrouwbare organisatie

  We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.

  Larissa van Ommen - NFI - 03/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

Vergaderzalen in Minderhout

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Minderhout? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je meteen alle vergaderzalen in Minderhout (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Minderhout

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Minderhout. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Minderhout. Voor 'vergaderzaal Minderhout' hebben we momenteel 19 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Minderhout, Evenementenlocaties in Minderhout, Feestzalen in Minderhout, Trouwlocaties in Minderhout

Filters

Sorteer op afstand

Rond Minderhout

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties