header

Vergaderzalen in Westerlo

De origineelste vergaderzalen in Westerlo vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Westerlo!

Vergaderzalen in Westerlo

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

La Source

La Source

Schrijf review 1.5 km
APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review 3.1 km

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 5.3 km
Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review 5.3 km

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review 6.3 km

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review 7.3 km
Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review 10.8 km


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

den Eyck

den Eyck

Schrijf review 11.4 km
Stokvis

Stokvis

Schrijf review 15.4 km

No Photo Available

Corbie Hotel Mol

Schrijf review 15.9 km
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 17.8 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review 17.9 km
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 18.4 km

Corsendonk de Linde gelegen in het groen. Door haar rustige ligging de ideale plek om rustig te vergaderen. Met haar 13 polyvalente zalen is het uiterst geschikt voor seminaries, beurzen, (bedrijfs-) recepties, evenementen, feesten, enzovoort.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review 19.5 km

No Photo Available

Be-Housing - TRES bvba

Schrijf review 19.8 km

Vergaderzalen in Westerlo

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Westerlo? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je razendsnel alle vergaderzalen in Westerlo (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Westerlo

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Westerlo. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Westerlo. Voor 'vergaderzaal Westerlo' hebben we momenteel 15 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Westerlo, Evenementenlocaties in Westerlo, Feestzalen in Westerlo, Trouwlocaties in Westerlo

Filters

Sorteer op afstand

Rond Westerlo

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties