header

Alle vergaderzalen in Westerlo op een rij

De beste vergaderzalen in Westerlo vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke vergaderzalen in Westerlo. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Westerlo

La Source

La Source

Schrijf review Westerlo (1.5 km)
APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review Westerlo (3.1 km)
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel (5.3 km)
Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (5.3 km)

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review Geel (6.3 km)

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review Geel (7.3 km)
Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review Kasterlee (7.6 km)

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

No Photo Available

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (8.8 km)
Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review Grobbendonk (10.8 km)


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

den Eyck

den Eyck

Schrijf review Kasterlee (11.4 km)
Stokvis

Stokvis

Schrijf review Balen (15.4 km)

No Photo Available

Corbie Hotel Mol

Schrijf review Mol (15.9 km)
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (17.8 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review Berlaar (17.9 km)
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (18.4 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (19.5 km)

No Photo Available

Be-Housing - TRES bvba

Schrijf review Diest (19.8 km)

Top vergaderzalen in Westerlo

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Westerlo? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Westerlo dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Westerlo

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Westerlo. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Westerlo was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Westerlo, Evenementenlocaties in Westerlo, Feestzalen in Westerlo, Trouwlocaties in Westerlo

Jouw vergaderzaal in Westerlo toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Westerlo. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Westerlo

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties